Tahribat 2009 Buluşması...
-
Mersinde olursa gelirim :))) Evime yakın olcak bide.Yoksa gelmem :))))
-
olabileeeer. o gün izinliyim :D ama napcaz, o da önemli yani..
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Mersinde olursa gelirim :))) Evime yakın olcak bide.Yoksa gelmem :))))
-----------------------------Oldu olacak sizin evin içinde yapalım :)
-
yılbaşında tecavüz olayları çok oluyor ona göre dikkatli olun haa , karı marı ellemeyin sakın ola , özellikle istiklal caddesi ve tarlabaşı ara sokakları , eğer karılara giderseniz pm kadar yakınım size :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
yılbaşında tecavüz olayları çok oluyor ona göre dikkatli olun haa , karı marı ellemeyin sakın ola , özellikle istiklal caddesi ve tarlabaşı ara sokakları , eğer karılara giderseniz pm kadar yakınım size :)
Ne sapık herifsin :) olum geliceksen adam gibi gel eglenelim yoksa sus:) -
Sevgili arkadaşlarım,
Andy ve ben yılbaşı gecesi bir organizasyon yapıyoruz. Biz zaten her türlü buluşacağız. Gelmek isteyen olursa gelir, gelmeyecek olan boşuna post kasıp, konuyu s.kmesin. Ve özellikle konuyu başka yerlere çekmesin. Her buluşmada olduğu gibi geleceğim deyipte, gelmeyenler oluyor, özellilkle o ipneler, gelmesinler.
Güzel bir gece olacak, değişik günlerde ve değişik şartlarda buluşmayı amaç edinen bizler, bir yılbaşı gecesi, gezip tozup felekten bir gece çalacağız. Yeri gelir birer beyfendi gibi mekanda güzelleşiriz, olmadı gecenin ilerleyen dakikalarında birer maganda olur, turistlere misafir perverlik yaparız :)
Gelmek isteyen gelir, o gece yerimiz belli, mekanımız belli olacak...
-
emirreis ben gelirim hacı yapak bişiler
-
ee buluşmuyoz mu 1 ocak günü?
-
şöyle yapalım, her şehirdeki tahribatcılar o şehirde bi yer belirlesin, orda buluşsunlar. hepimiz bir araya gelemeyeceğiz ama ne yapalım.
bizimkilerden izin koparabilirsem bende gelirim(ankara)
-
alanzo bunu yazdı:
bende gelmek isterdim ama ancak o akşam pariste olacagım ordan canlı yayınla size katılırım
-----------------------------Git önce kıçına don al =)