Tahribat 2009 Buluşması...
-
Gelebilürüm de gelmeyebilürüm de... Garantisi yok :))
-
fakkal bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hoca garantisi yoksa gelme zaten. Kimseyi zorla getirmiyoruz. Sonradan buluşmalara neden bizide çağırmadınız diye sitem edenler var, sadece ondan dolayı açılan bir konu.
Ya gelin, yada gelmeyecekseniz veya bi ihtimal diyorsanız, yazmayın konuya. Yer zaman belli olunca gelen gelir !!!
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------fakkal bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hoca garantisi yoksa gelme zaten. Kimseyi zorla getirmiyoruz. Sonradan buluşmalara neden bizide çağırmadınız diye sitem edenler var, sadece ondan dolayı açılan bir konu.
Ya gelin, yada gelmeyecekseniz veya bi ihtimal diyorsanız, yazmayın konuya. Yer zaman belli olunca gelen gelir !!!
-----------------------------Sevgili arkadaşlarım,
Andy ve ben yılbaşı gecesi bir organizasyon yapıyoruz. Biz zaten her türlü buluşacağız. ....
------------------------------
Arkadaşım yazmışım, gülümsemişim. Durumu belirtmek, okuduğunu anlamana yardımcı olmak için daha ne gibi yardım gerekir!? Sen zaten demişsin her türlü buluşacağız diye. Benim postumdan sonra neden alınganlık gösterdin de içini döktün, zorla getirmediğini söyledin anlamadım. Bu mesajımın espri olduğunu belirtmeme zaten gerek yok. Bu mesajımdan sonra çok az bir belirsizlik, büyükçe de kesinlik sezip beni listeye yazdıysan daha fazla bir şey yazmama hiç gerek yok. Yazma diyorsun ya, buraya bir daha yazmam. Ayrıca bundan sonra bir konuya post atacaksam önce sana bir PM atarım, destur alır, ondan sonra yollarım postu.
Bu arada alakart mı fix menü mü ?
-
Kimler geliyo bellimi.
-
Hep beraber kutlu olsun hocam
-
Her kimki noelde noel ağacı dike o ağaç ahrette onun götüne gire :|
-
wert
myrip
protesto
ben
emirreis
canni
azizsenel
başka gelen varsa söylesin numaralaşalım -
Andy uçak biletimi al abi bende geliyim :D Öğrenciyim sefil insanım.
-
arkadaşlar birkerede mersinde olsun yaw
-
hacı maddiyat olarak batmış durumdayım. ayrıca yılbaşı eğlencesi taksimde iptal edilmiş. gazzedeki operasyon yuznden.