Tahribat BELGESELİ
-
Tahribatla tanışalı 1,5 ay oldu belkide hackerliğe ilk adımımı burda attım. Yakınlarda kendime hacker diyebileceğimi düşünüyorum. 1,5 ay içinde tahribatla beraber
8 makina çökerttim yine tahribatla
5 kişinin msn sine el koydum(yanlış anlamayın yaramazlık yapanların) bu arada geri verdiklerim hariç
çok değerli insanlarla tanıştım.
web tasarımı sayesinde kendi sitemi yaptım
gözlerimi bozdum
halada devam etmekteyim daha öğreneceğim çok şey var..
bu arada yaptığım sitenin her karesinde tahribat.com un izleri bulunmaktadır. sitemdede teşekkürlerimi belirttim... zumsuk arkadaşım sözümde durdum.
hackerlik hayatıma devam etmekteyim daha çok yardımlarınız olacak inşallah ilerde bende ustasını besleyen bir eleman olacam... daha çok yolumuz var...
TAHRİBAT' A VE ÜYELERİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER....
(((size ne gibi izler bıraktı?????)))
-
yav tahribatla ilgili hiçmi anınız yok yav ulen az duygusal olak dedik ulen yokmu yav hakkatten
-
Osmansan Tahribatla ilgili elbetteki herbirimizin bir takim yasadiklari yada anlatacaklari war.. Ama sen oldukca sevimli bir dille kendine ait guzel bir olguyu paylasmissin dolayisi ile insanlar sadece katilimci olarak mevcudiyetliklerini surduruyorlar .. Yani okuyucun cok ama yanit yazilmasina gerek yok .
Kendi adima sana tesekkur etmek isterim..Uzun zamandir forumdaki lackaliktan sikayet ederim ama sen son bu ifademi bir anda degistirdin..
Sozum ONLARA arkadaslar forumda konu bu sekilde olur iste ..
-
galiba haklısın anlayışınız için teşekkürler... lackalıkla ilgili ifadenizi değiştirdiysem ne mutlu bana... teşekkürler Zeus
-
Çok duygusaL yazmışsın ağlayacam şimdi :)
-
hüzünlü bir sonbahar akşamıydı... *rüzgar efekti*
explorer'a farkında olmadan tahribat.com yazdığımı farkettim... ne olabilirdi bunun nedeni? evet birileri beni oraya çağırmıştı... ama kim? zamanın bannerı arı peteği bir an bana mistik bir dağ havası yaşattı. (tam bir belgesel, anap iktidarından bu yana böylesine hiç rastlamamıştım) işte dedim aradığım yer. uzun beyaz sakallarıyla bir amcadan mesaj aldım. (şu avatarlarda var ya) ama o zamanlar özel mesaj mı var? icq... yoksa.... yoksa bu beyaz sakallı amca mı çağırmıştı beni buraya?
tahribat.com bana, artık kimlerin online olduğunu görebildiğimiz, özel mesajlaşabildiğimiz, icq tekelinden yoksun bir dünya verdi.. yine aynı dağda.. evet biz o dağdayız.. bizi ziyaret edin.. tahribat.com..
*gıyy*
keman sesi gitgide yükselirken kamera dağın tepesine zoom yapar.. ve arı peteğinin üzerinde BartheZ yazmaktadır...
-
sanki okuyor deil de film isliyomush gibi oldum. böyle ürperdim, titredim, altıma yaptim.
yaw barthez sen neymissin be. program diil de, senaryo falan yazsan daha iyi is yaparsın. helal sana bee
-
Bazılarımız Ufak Tefek Şeyler Kullanır O Tatmin Eder Bazılarımız İşi Gücü Var Bunu Yapabilmek Zaman ve Sabır İster. Herkes Uğraşamaz Ama Önemli olan Birşey Varki İstedikçe Herşey Olur. İnsanlardan Yardım Alarak. Onlardan Taktik Öğrenerek Birçok Şeyi Yapabilirsin. Ama Herkes Sana Sırlarını ve Zamanını Harcayarak Kazandığı Bilgileri Tam oLarak Vermek İstemeyebilir. Kurslara Git Ortamlara Gir. Ufkunu Genişlet. Yazılımı İyice Öğren. Bak O Zaman Nasıl Başarıyorsun. Seni Tebrik Ediyorum. Gerçekten Kendini İfade Etmek İstemişsin ve Bu Bana Anlamlı Geldi. Seni Tebrik Ediyorum.
-
tahrıbat? E ıste tahrıbat. Bı ıkı sene felanda ben verdım sıteye nolmus yane feda olsun buradakı dostluk kardeslık bana yeter.. Ilk mesajımı hatırlayamıyorum ama ıkıncı yada ucuncude acızmendı dıye bı hıyara allahsızmısın mealınde bı soru yoneltmıstm. Sonra aldı basını yurudu bu sekılde. Bu arada o allahsız nerde acep. Oldumu kaldımı bılmıom.
-
valla süperdi arkadaşlar..noyan saol. tuğrul baba saol, barthez harikasın be adamım saol, tiago pişik yapasın ama sende harikaydın.. saolun
-
ilk holyone.cjb net vardı. hic unutmam o zamanları. Bi kere Tarkan oldugunu
iddia eden bi lavuk bile mesaj yazmıştı Holy'e. Mesajın başındaki otomatik övgü
geyiğini sevmiştim en çok!...
Sonrasında gelen 5-6 yıl boyunca sitenin gelişimini, Holy'nin oyunu yazışını,
programlama aşamalarını adım adım takip ettim. Çok dost edindim, sevdim
onları. Ama bir çok dostu da kaybettim, gidenler kervanına katıldılar..
aşklarımı, hikayelerimi, şiirlerimi yayınladım. Tartıştım, kavga ettim, özür
diledim... Haklı oldum/haksız oldum, gittim... Döndürdüler yine, bırakma
dediler. Ve iyi ki de geri dönmüşüm. Keşke gidenlerin hepsi dönse...
acizmendi vardı, çok severdim onu. hojucuk da öyle... Şimdi burada olsunlar
isterdim.
KIBRISLI ve diğerleri de tabii.
Kimsenin hoşuna gitmeyecek ama darkworld da olsun isterdim... Onun da
sohbetini sevmiştim çünkü...
Üyelerle birçok kez buluştum, martynin kafada tavla parçaladım. sword ile
atıştım... Çok kez sokak ortasında da karşılaştım swordla...
ya helloween... teknolojinin ötesine geçip mektuplaştım onunla da...
ve diğerleri,
ve kalanlar...
yetiştirdiğim küçükler...
sevdim hepsini, bir kardeş gibi...
hala da seviyorum!
bunun içindir Tahribat'ı kapalı tuttuğu hergün için Holy'e sövmem :)
rene'nin başının etini yemem... decayı boyuna rahatsız etmem...
bunun için internete girdiğim her gün açtığım ilk site www.tahribat.com