Tahribat BELGESELİ

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Black_AngeL
    Black_AngeL's avatar
    Erkek

Dehşetsiniz Arkadaslar gercekten

Tesekkurler Tahribat 

...::::HER TURK HACKER DOGAR::::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Ben artık explorer'a tahribat yazmıyorum kısayol yaptım :D Okulda bile öğle teneffüslerinde bilgisayar kullanmaya gider tahribat'ı açarım ve ben çoğunuzdan yeniyim yani tahribat sarıyo TBT rulz :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    sene 2003 med_bozo nickiyle üye olduyorum önüme gelen hack sitesine üye olduğum gibi. neti daha yeni yeni keşfediyorum yaz ayları ve evden aşırdığım paralarla cafelerde tahribata giriyorum. sonra bir zaman geçiyor site kapanıyor gene açılıyor ben şifremi unutum siwan lı miwan lı bir nickle tekrar üye oluyorum. fakat sonra bir bakıyorum gene kapanıyor. uzun bir süre her nete bağlandığımda tahribata bakıyorum fakat her seferinde Sayfa Görüntülenemiyor hatası beni baya bi bozuyor! ardından sene 2005 tahribat.biz i görüyorum. birden su serpiliyor. oraya da kralarthuR olarak üye oluyorum sonra da bir bakıyorum Tahribat.Com açılıyor!!!! artık kim tutar beni. tahribat.com açılıyor şifreler deniyorum maillere şifre göndertiyorum fakat nafile. eski accountumu hatırlamıyorum. e nabalım bizde yeni alırız. :) ve işte burdayız...

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 5364 Toplam Mesaj: 24