Tahribat Cod4cüleri Buraya Mac Yapalım
-
Arkadaslar biliyorum buralarda bir yerdesiniz :D
ilginç bir giriş olsun dedim sd (search and destroy) de maç yapalım.Sırf tahribatcılar ne dersiniz ?
Nasıl olacak derseniz boş bir server bulucaz xfire dan sonra herkes gelir oynarız.Eğlenceli birşey olur.
Tdm yapacak olursa yapsın ama tdmyi sevmiyorum benim oyunum sd.
-
başlığı ilk görünce cold-m4 diye okudum Cod4 ü noluo dedim daldım içeri :)
abi öss geçsin marsa bile gideriz de, bu aralar herkesin öss derdi var anca yazın olabilir gibime geliyor :|
sd nin en beğenmediğim yanı öldüğün zaman iki saat bekliyosun, tdm de direk ölür ölmez yine doğuyosun zaman kaybı olmuyo.
dm konusuna hiç girmiyorum :D
-
gecen cod 4 hamachı mamahci baglanmayı denedim cozemedım dumur oldum :) ama ogretirlerse her turlu girerim cod4 e :)..
cs yapıp da bana haber vermessenız ayıp edersiniz...
niyazi_savran@hotmail.com
-
abi sd nin mantığı o ölme öldür kazan :) gerçek gibi öl-doğ-öl-doğ oyuncak gibi bişey oluyor.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi sd nin mantığı o ölme öldür kazan :) gerçek gibi öl-doğ-öl-doğ oyuncak gibi bişey oluyor.
-----------------------------
ya sd sıkıyo hocam.bi de şans oyunu biraz bir ellik ya.tdm veya sabotage yapalım ben varım : ) iyiyimdir de (H)
napçaz cs yi uyduruk grafikler,ortaokullu bebe oyunu oldu iyice o xD assaultta kapışalım adaş,ben azalttım sen vurdun ,gravity şifresi yaz falan xD -
cod4 maçı ney ?
-
AntiOksidan bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi sd nin mantığı o ölme öldür kazan :) gerçek gibi öl-doğ-öl-doğ oyuncak gibi bişey oluyor.
ya sd sıkıyo hocam.bi de şans oyunu biraz bir ellik ya.tdm veya sabotage yapalım ben varım : ) iyiyimdir de (H)
napçaz cs yi uyduruk grafikler,ortaokullu bebe oyunu oldu iyice o xD assaultta kapışalım adaş,ben azalttım sen vurdun ,gravity şifresi yaz falan xD
-----------------------------sabotage olabilir o zmn ama tdm yi sevmiyorum
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------cod4 maçı ney ?
call of duty 4
farkmaz.tdm olsa aslında tahribatça sinir-stres atmak için birebir.hele shipment yaparsak 5o kişi xD -
ps3 ile oynamak isteyen olursa oynarım :D
-
Stifler bunu yazdı:
ne görgüsüz adamsın mk : ) -
AntiOksidan bunu yazdı:
Stifler bunu yazdı: