Tahribat Cod4cüleri Buraya Mac Yapalım
-
ben 1,6 kurmadım kurmam da arkadaş :)
1,5 bulun 1,6 bende hata veriyo şimdiden söyliyim sonradan yamuk olmasın hacılar :B
-
arkadaşlar var olanlarla yapalım şimdi ???
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------ben 1,6 kurmadım kurmam da arkadaş :)
1,5 bulun 1,6 bende hata veriyo şimdiden söyliyim sonradan yamuk olmasın hacılar :B
-----------------------------
zokoro da ne varsa bende de o var o kurdurttu :) -
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------Eger bende sorunu cözebilirsek bende katilmak isterim.
Sorun su:
COD4 kurdum, oyunu bitirdim. 1.6 Patch yükledim
Multiplayer oynayamiyorum. Hangi Servere girersem gireyim
"Bu kod baskasi tarafindan kullaniliyor" diyor. Bos server dahi olsa.Ek not: XFIRE ile deniyorum yinede olmuyor.
-----------------------------abi orcinal istiyor sende gidip garip serverlara girme :Do hata değil orji lazım diyo
edit:
xfiredan ekleyin oynicaz şimdi xfire = zumsuk :D
-
madcrayz nereye kaçtın olm...verdiğim server time out..
-
zumsuk nerdesin olum 1.6 kurdum gel bıroooo yamacıma :P
-
duysan bi..
hem hata var diyonuz hem yabanmcı serverlara gidiyorsunuz hatada orjinal değil diyor allahım ya..
-
@Madcrazy, dedigini yaptim. Yine calismadi.
XFire ile server secip baglanmaya calistigimda ilk "Waiting for Connection ... 1" diyor.
Ondan sonra altina sunu yaziyor
"Kod su anda kullaniliyor. Sonra tekrar deneyiniz."Dikkatimi birsey cekti, menüden punkbuster'i hep aciyorum, ama kendini kapatiyor.
-
Oyuna girebildim sonunda. Her servere baglanamiyorum. Bir kac tane türk serveri var, onlara girebildim.
Ama PunkBuster yüzünden geri atiliyorum serverdan.EDIT: Bu nedir yahu. Bütün girebildigim serverlardan permanent ban yiyorum
-
Nası yapıcaz yarın 7 size uyar mı?Hadi beyler şu işi halledelim