Tahribat Cs V1.5 Clanı
-
olm benim clanım var :D. DeeP* (deeperim*Genki) . Çok ısrar ettiniz fake olarak gelirim size :P
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------
olm benim clanım var :D. DeeP* (deeperim*Genki) . Çok ısrar ettiniz fake olarak gelirim size :P
-----------------------------kalsın o zaman saol.
ben kendi clanımdan cıktım bu clanı kurucam die gelmek istemiosan gelmessin ömer :)
kimse kırılmaz gücenmez...
bu arada
Dj_Alper maclarda hep hltw olucak ve demolar yayınlanıcak tbt de :)
ayrıca 1.6 da ısrar eden arkadaslar da 1.6 oynasınlar clan kursunlar :D biz 1.5 elemanıyız o kdr =)
bu aksam bi daha oynayak mı oynarız %90 ama clan olarak oynuyalım ben size haber verecem ok :) pm bekleyin :D
-
benim 1924241 tane clan war her int sayfasında nickim yazio adamlara 1 maclık fake gidiom adamlar clana girdim sanıo simdi cogu yerde admınlıgımın oldugu bıle hurafeler arasında yerını alır admınlık slotluk yazanlar bıle wardır ve su anda resmı olarak benım kanıtladıgım 3 clanda halen oynamaktayım isteyen olursa mac fln yaparis her türlü :D
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
Hacı ben izleyici olarak gireceğim çatışmaları videoya çekecem :)
-----------------------------htlv sok serkan :B basarilar clana..
edit : rene yasaklayacak csyi :B
Renenin şimdiye kadar ses çıkartmamasına şaşırıyorum da :) hadi bakalım fazla cs le ilgili konu açmayında ya tek konuda gidelim yada.. -
Drawlord bunu yazdı:
benim 1924241 tane clan war her int sayfasında nickim yazio adamlara 1 maclık fake gidiom adamlar clana girdim sanıo simdi cogu yerde admınlıgımın oldugu bıle hurafeler arasında yerını alır admınlık slotluk yazanlar bıle wardır ve su anda resmı olarak benım kanıtladıgım 3 clanda halen oynamaktayım isteyen olursa mac fln yaparis her türlü :D
-----------------------------aynı sey senin içinde geçerli...
ya tek clan ya hiç.
fake istemioruz =|
-
kendi aramızda biraz daha oynayalım hop die maç mı yapılır biraz mic tt lerle anlaşalım birden wc ile yaparsak olmaz yani en yakın zamanda ayarlayın ya yine kendi aramızda maç
-
ulaa bende geleceğidüm kaçırdım maçı nası gircem kılana?
büdüt : benim heç kılanım olmadı abeey :'(
-
omer cikti is yapmaz bu clan..
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
omer cikti is yapmaz bu clan..
-----------------------------:) sen öle diosan öledir abey :)
isteyen cıkar fake istemioruz ciddi bi iş yapıoruz burda...
ben kendi clanımdan cıktım arkadaşlarıma ayıp oldu :)
her neyse
bu aksam tt calısması yapcaz
d2 nuke ve inf de ...
-
mac ayarladım
hem en iyi tt macda calısılır :P
Kimler Gelebilir YAzsınlar Hemen