Tahribat Dergisi Çıkarsakmı Acaba :)
-
dün açtıydım bir zeka özürlünün tahribata laf atması sonucu konum güme gitti neyse tekrar açıyorum bir dergi çıkaralım ya basım ya pdf formatında olsun ne diyorsunuz hem çömlerede yardımımız olmuş olur hemde kendi içimizde eksiklerimizi tamamlarız =???
Yorumlar........ -
walla ii olur ama nasıl yapcaz onu bilmiorum:D
-
herkese özelliklerine göre bir bölüm verelim mesela animasyon şimdi o eleman yazsın hazırlasın .doc olarak bir kişi bunları toparlasın ona gönderelim oda pdf ye çevirsin resimli felan filan kapaklı güzel olmazmı???
-
sponsor lazım(para) yoksa neden olmasın hoş olur tabiki...
-
basımla uraşılmaz sanırım abü ama pdf olsa manyak olurdu ...
-
ben böyle şeyleri çok manyak organize ederim alper bennen mesıncırda bi görüş
-
tamam buzul yapalım baba artık kurumsalaşalım :) aylık çıkaralım herkese konular verelim ve katiyen hiç bir konu alıntı olmasın!! oturun yazın hazırlayanlar sana göndersin onun için bir grup kuralım
-
buzul msn ni pm at birde photo shopu çok iyi kullanan biri lazım kapak için :)
-
ben bi yazı dizisi/bölümü üstlenirim.. ama bilgi içerik doc/az biraz alıntı olmadan sorumluluğunu alamam..
görüşelim.. -
.doc .moc ugraşılacagına www.derggi.com gibi flash yapalım. daha güzel daha hoş olur. Açıkcası ben pdf leri pek okumam itici gelir. ama flash olsa hem bi hareketlilik olur hemde görüntü açısından hoş bir görünüm oratya çıkar.
1- editörler belirlenir ve her ay .doc halinde fln yazılarını hazırlar.
2- tasarımcı vede flash cı arkadaşlar belirlenir. derginin genel görünümünden, resimleriyle fln ilgilenirler.
3- Flashla bir dergi taslagı çıkarılır. editörlerin yazdığıyazılar tasarımcılara yollanır.. tasarımcılar onları düzenler taslaga yapıştırrı kaydedip siteye koyarlar..
Bu sıralarda önce yazılar admin onayı alabilr mesela uygunsuz içerikten fln sakınmak için.. -
sence içerik ne olabilir kadın olmayacağına göre :) Allahım yaa vallaha destek veren verir vermeyen vermez ama çok güzel aklımda proje var Buzulda destek verir ben yarın öbürgün bölümleri dağıtırım bakalım saece yoruları istiyorum
Toplam Hit: 4085 Toplam Mesaj: 27