Tahribat Dergisi Çıkarsakmı Acaba :)
-
daii ii güzelde bu tişörtler gibim güme gider
-
bence güzel olmaz ama bilmem nasıl isterseniz
-
wert
hiç bir maddi birşey istemiyorum sadece bilgisi bulundukları konu ile ilgili bir yazı hazırlayacak maillime .doc olarak atacak ben sayfa düzenini felan yapacağım resimli atarsanız daha güzel olur. ben pdf ye çevirip düzenliyecem..
Bu ara sitelerini tanırmak isteyenlerede yer verdik sitelerini tanıtmak isteyenler djalper03@mynet.com a adresini TBt kullanıcı adını ve sitenin 4-5 satırlık bir açıklamasını yapsın..
konu yazmak isteyenler djhacked@gmail.com a yazılarını atsınlar kullanıcı adlarını unutmasınlar -
dj_alper güzel fikir aga
-
Hazır bill gates işinden ayrılmışken hemen bizim dergiye sokmak lazım :D
-
criminal hacinin daha once onersi vardi bilisim teknolojileri ve programlama dilleriyle ilgili ekipler calisma yurutup pdf formatindan dokuman haline getirebiliriz diye...bu dergi iside oyle olur anca...ortaya malzemeler konur....artik aylikmi yayinlariz 2-3 aylikmi ona gore degerlendirilir...ne bilim ciddi bir is yapilacaksa yazi islerinden tut imla hatalarina kadar inceleyen bir ekip olmali...sonucta yazilacak dokumanlar bakilip gecilmeyecek...ama dergimi olur dokumanmi olur birseyler yapmak gerek...pek vaktimiz yok ama kasacaz.
Toplam Hit: 4102 Toplam Mesaj: 27