Tahribat Foruma Sıkıyönetim Geliyor...!
-
evet ya. Düzeltin artık şu forumu. Bide şu undernet.org deki kanalıda cacık hammaddelerinden arındırsanız diyorum. Arkadaşın teki bugün girer girmez sop olmasına güvenerekten daha hiçbşey demeden lanlı manlı konuşmaya başladı. Ben kimseye karşı küfürlü bi şekilde konuşmuyorum. Bana karşıda saygılı olunmasını isterim. Önceden de söledim op olsun yada admin olsun farketmez. Şeyimden aşa kasımpaşa. Tınlamam. Yeter artık insanları zıvanadan çıkartmayın. Ben bu siteyi öğreneli yaklaşık olarak bir ay oluyor. Yeni bir üyeyim ama, yeni bi kullanıcı değilim. Jerusalem arkadaşım seninle her konuda sidik yarıştırırım. Benimle uğraşma artık oke mi? Her türlü konuda ağzının payını rahatlıkla alırsın kardeş...
-
Cem'e katılıyorum sonuna kadar
herkeze dayılanıcam ömerle cem beni korur korurmu
ehehe ya en iisi şey yapak üye nerde oturuyo ankaradamı ankaradan güvenilir adamlar seçek buluşma var diek herkez dalaylama girecek olaya toplansınlar güvenilir adamlar sopalasın çok temiz iş en sıkı yönetim budur muhaha
-
Helallllll
-
haha welle dayılandığımız felan yok. adresimiz belli herşeyimiz belli gelen Adana otogarından sağ çıkabilirmi onu düşünsün.
ayrıca welle insanlar sana sonra ömer'e güvenerek bir boklar yapmaya çalışıor. senin üstünden geçiniorlar. ilk önce bunu çözmen lasım. -
ewt bu tip bi sıkı yönetim en mantıklı çözüm olur sanırım
önemli olan forumun düzeniyse en iyiside bu olmalı.
ama yaşın yanında kurununda yanma olayı kötü :( -
Holy...Bence wardom usülü olsun...3 hata yapan adamı affetmeyin...Böylece adam akıllanabilir...
-
Siki Yönetim Her zaman ise yarar..
Yapmak lazim bi darbe.. -
galiba bu sıkı yöntemden ilk olarak ben etkilendim
BenDEHSET2001benim anlamadıgım ben niye banlandım yani yöneticilerden tekinin bana garezimi var sebebini lütfen banlayan kişi belirte bilirmi
bunun gibi birkere daha banlanmıştım holy icq konuşmuş ve banı kaldırmıştı şimdi ise tekrar ban yedim sebebini açıklayın ben birdaha bu foruma takılmam -
vardır bir nedeni elbet kimse kimseyi durduk yere banlamaz. Hatta burdaki hiçbir yonetici garezi var diye adam banlamaz. Buraya takılan biri olarak ilk once bunu bilmen gerekliydi..
Hatayı baskalarından once kendinde ara !
-
bak babalar... uyuz olduğunuz adamı tespit edeceksiniz sonra "yaw buyuk buluşma var yarın şuraya gel" diyeceksiniz sonrada sopalarla banlıycaksınız. En iyi yontem budur. %100 çalışır. Çok da darbeli bir yontemdir.
Toplam Hit: 12751 Toplam Mesaj: 57