Tahribat Foruma Sıkıyönetim Geliyor...!
-
Abi fazla özgürlük başa bela
-
Abi gelsin artık yaaaa!
-
1 an önce gelsin
-
sıkı yönetim gelir giden gider kalan kalır ama sonunda nolur? 3-5 ay herşey çok güzel gider sonra gene çıbanlar çıkar mümkün diil düzelmez.insanlar habis ruhlu oldukça özelliklede yasalarda herhengi bi sanal suç hükmü yokken bence HolyOne her 5 ayda bir sıkı yönetim gelir.Buda insanların kafasını bulandırır,belki soğutur en iyisi bence görmezlikten gelmek.Cevap verince karşındaki ciddiye alındığını düşünüyo hadi başlıyo anlamsız diyaloglar eğer hiçbirimiz cevap vermessek böyle insanlara sıkılır giderler yoksa sıkı yönetim çok konjöktürel bi çözüm.
-
ayçoş bunu yazdı:
-----------------------------
sıkı yönetim gelir giden gider kalan kalır ama sonunda nolur? 3-5 ay herşey çok güzel gider sonra gene çıbanlar çıkar mümkün diil düzelmez.insanlar habis ruhlu oldukça özelliklede yasalarda herhengi bi sanal suç hükmü yokken bence HolyOne her 5 ayda bir sıkı yönetim gelir.Buda insanların kafasını bulandırır,belki soğutur en iyisi bence görmezlikten gelmek.Cevap verince karşındaki ciddiye alındığını düşünüyo hadi başlıyo anlamsız diyaloglar eğer hiçbirimiz cevap vermessek böyle insanlara sıkılır giderler yoksa sıkı yönetim çok konjöktürel bi çözüm.
-----------------------------
öyle ama bazen farz oluyor. insanlar kendi kendine dur demedikten sonra boyle seyler sart yau! -
Özgürlük güzeldir.
Ama özgürlüğün dayandığı son nokta anarşidir.
Özgürlüğün sonu mutlak anarşiye dayanır.
-
sıkıyönetimmi ?
sanki forum bir ülkeymiş gibi
ama gerekior harbiden
daha olumlu bi çözümde olabilir
forumda gıcıklık edenin pc'sine dalarız
zaten ozaman bi daha giremez :PP -
ulan kackere sıkıyonetımı gordunuz gelsın gelsın dıonuz.sıkıyonetımde mod lar admınler dahı sılınebılır bunu unutmayın.hıc bır sekılde hosgoru olmaz en ufak hata affedılmez. sıkıyonetımı en ıyı ir2 anlatmıs.sıkıyonetımı ıstemek bı cok seyden bı cok arkadasınızdan vazgecmekdır.zamanında forum yenı acıldıgında yanı snıtz foruım zamanında sıkıyonetım gelmesı ıcın tahrıbat da ısyan cıkartılmıstı. eskıler hatırlar bı kaç kullanıcının ımzasında bu forumda ısyan var sııyonetım ıstıyoruz yazıyodu. bence sıkıyonetımı bukadar ıstemeyın ondan korkun cunku halınızden bellı enaz %25 ınız tahrıbat forumdaN sılınecek. rutbeler ortadan kalkacak. bu yazdıklarım bos deıl zamanında bu foruma sıkıyonetımı goren ve herzaman destekleyen sıkıyonetım ıcın ısyan cıkartan uyelerden bırıyım... hatta bu ısyannkar uyelerın bırı suan da forum da admın. bu sıkıyonetım ısteyenler admın olabılır demek deıl.
sıkıyonetım gelırse bırcogunuz işte bu hala dusecek. -
abi gelsin yalvarayımmı? ben mi atılcam oke bana uyar ama forumu düzene soksunlar
-
Bagcan'ın bahsettiği admin benim :)
neydi o günler bea way..
Toplam Hit: 12422 Toplam Mesaj: 57