folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat Foruma Sıkıyönetim Geliyor...!

Tahribat Foruma Sıkıyönetim Geliyor...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Abi fazla özgürlük başa bela

Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek
    Abi gelsin artık yaaaa!

Düşünüyorum, o halde varım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    1 an önce gelsin

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AycosSSS
    AycosSSS's avatar
    Dişi
    sıkı yönetim gelir giden gider kalan kalır ama sonunda nolur? 3-5 ay herşey çok güzel gider sonra gene çıbanlar çıkar mümkün diil düzelmez.insanlar habis ruhlu oldukça özelliklede yasalarda herhengi bi sanal suç hükmü yokken bence HolyOne her 5 ayda bir sıkı yönetim gelir.Buda insanların kafasını bulandırır,belki soğutur en iyisi bence görmezlikten gelmek.Cevap verince karşındaki ciddiye alındığını düşünüyo hadi başlıyo anlamsız diyaloglar eğer hiçbirimiz cevap vermessek böyle insanlara sıkılır giderler yoksa sıkı yönetim çok konjöktürel bi çözüm.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek
    ayçoş bunu yazdı:
    -----------------------------
    sıkı yönetim gelir giden gider kalan kalır ama sonunda nolur? 3-5 ay herşey çok güzel gider sonra gene çıbanlar çıkar mümkün diil düzelmez.insanlar habis ruhlu oldukça özelliklede yasalarda herhengi bi sanal suç hükmü yokken bence HolyOne her 5 ayda bir sıkı yönetim gelir.Buda insanların kafasını bulandırır,belki soğutur en iyisi bence görmezlikten gelmek.Cevap verince karşındaki ciddiye alındığını düşünüyo hadi başlıyo anlamsız diyaloglar eğer hiçbirimiz cevap vermessek böyle insanlara sıkılır giderler yoksa sıkı yönetim çok konjöktürel bi çözüm.
    -----------------------------

öyle ama bazen farz oluyor. insanlar kendi kendine dur demedikten sonra boyle seyler sart yau!

Düşünüyorum, o halde varım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Özgürlük güzeldir.
    Ama özgürlüğün dayandığı son nokta anarşidir.
    Özgürlüğün sonu mutlak anarşiye dayanır.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sıkıyönetimmi ?
    sanki forum bir ülkeymiş gibi
    ama gerekior harbiden
    daha olumlu bi çözümde olabilir
    forumda gıcıklık edenin pc'sine dalarız
    zaten ozaman bi daha giremez :PP

Zimbabwe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaGCaN
    BaGCaN's avatar
    Erkek
    ulan kackere sıkıyonetımı gordunuz gelsın gelsın dıonuz.sıkıyonetımde mod lar admınler dahı sılınebılır bunu unutmayın.hıc bır sekılde hosgoru olmaz en ufak hata affedılmez. sıkıyonetımı en ıyı ir2 anlatmıs.sıkıyonetımı ıstemek bı cok seyden bı cok arkadasınızdan vazgecmekdır.zamanında forum yenı acıldıgında yanı snıtz foruım zamanında sıkıyonetım gelmesı ıcın tahrıbat da ısyan cıkartılmıstı. eskıler hatırlar bı kaç kullanıcının ımzasında bu forumda ısyan var sııyonetım ıstıyoruz yazıyodu. bence sıkıyonetımı bukadar ıstemeyın ondan korkun cunku halınızden bellı enaz %25 ınız tahrıbat forumdaN sılınecek. rutbeler ortadan kalkacak. bu yazdıklarım bos deıl zamanında bu foruma sıkıyonetımı goren ve herzaman destekleyen sıkıyonetım ıcın ısyan cıkartan uyelerden bırıyım... hatta bu ısyannkar uyelerın bırı suan da forum da admın. bu sıkıyonetım ısteyenler admın olabılır demek deıl.
    sıkıyonetım gelırse bırcogunuz işte bu hala dusecek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    abi gelsin yalvarayımmı? ben mi atılcam oke bana uyar ama forumu düzene soksunlar

ftw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Bagcan'ın bahsettiği admin benim :)

neydi o günler bea way..

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
Toplam Hit: 12422 Toplam Mesaj: 57