Tahribat Halep Buluşması
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
eyw. :D
katılımı arttırmak için şu videyou da paylaşalım :B http://www.youtube.com/watch?v=5UjRoWpHAE8
-----------------------------Yarın sabah 6'da gidiyoruz :D
-----------------------------daha erken söylesen gelebilirdim ama artık cok gec.Halep-antep kac saat sürüyor.
-
ByFox bunu yazdı:
katılımı arttırmak için şu videyou da paylaşalım :B http://www.youtube.com/watch?v=5UjRoWpHAE8
-----------------------------Yarın sabah 6'da gidiyoruz :D
-----------------------------daha erken söylesen gelebilirdim ama artık cok gec.Halep-antep kac saat sürüyor.
-----------------------------Azami 1 saat
Gaziantep - Kilis = 35-45 dk.
Gaziantep - Halep = 1 saat
-
Nisan gibi ben de arkadaşımla Suriye'ye geçmeyi planlıyordum, tarihler kesişirse seve seve Tbt kafilesine katılırız :)
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
Nisan gibi ben de arkadaşımla Suriye'ye geçmeyi planlıyordum, tarihler kesişirse seve seve Tbt kafilesine katılırız :)
-----------------------------Beni görmeden gitme sakın
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
Beni görmeden gitme sakın
Asla gitmem :) -
Esconda bunu yazdı:
Hybris bunu yazdı:
araplardan uzak durun dedi dersiniz :)
-----------------------------Niye müslüman diyemi.Sanki zamanında Osmanlıyı çökertenlerden biri avrupa olduğunu unuttun.Ama Rus,ukrayna kızlarına tapıyorsunuz.Niye araplardan uzak durulsun.Saçma.
-----------------------------git ve gör o zaman sen. atatürk havalimanına indiğinde yeri öpmezsen adam değilim :)
yeryüzüne araplar kadar tembel ve pis bir ırk gelmemiştir gelmeyecektir de..
adamlar öğlen 12'de iş başı yapıyorlar lan :|
yemek desen çatal bıçağı geçtim kaşık bile yok.. 4 tane arabın 1 tencere pilavı avuçlayarak yemesine şahit oldun mu sen?
petrol olmasaydı arap diye bir ırk bugün olmazdı. adamlar elektriği bile jeneratör ile üretiyolar yak gitsn anasını satayım bol ya..
-
iki kez gittim son gidişim 3 ay evveldi gerçekten güzel görülmesi gereken biryer ekonomik olarakta gayet uygun.
-
gidelim kardeşler
kesin bir tarih belirleyin bana büyük olasılıkla hepsi uygun olur.
-
-----------------------------Hoca yıktın parçaladın naptın öğrenciyim hırsızlıkmı yapam sırf bu vukuat için :| onelağn.
-
1-2 hafta öncesinden söyleyen olursa bende gelebilirim. Maksat arap bacılarla kaynaşmak =)