Tahribat Hangi Dille Yazıldı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Caliber bunu yazdı
    Varg bunu yazdı

altyapının cw ve dh nin kullandığıyla aynı script olduğunu biliyorum adını unuttum ama tbt baya editlenmiş

hocam nerden biliyon hayırdır holy yazarken yanındamıydın?? bilmeden atıp tutanlara bayılıyorum yahu zeka küpleri mübarekler... 

bide her konuda yarak kürek espri yaptıgını sananlar var onlarada ban atılması lazım kısa süreli  diye düşünüyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    esinti bunu yazdı

Biri sayfada katliam yapmış mobild dekiler ızdırap çekiyor.

Aynen öyle gözler kanadı

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    Caliber bunu yazdı
    Varg bunu yazdı

altyapının cw ve dh nin kullandığıyla aynı script olduğunu biliyorum adını unuttum ama tbt baya editlenmiş

hocam nerden biliyon hayırdır holy yazarken yanındamıydın?? bilmeden atıp tutanlara bayılıyorum yahu zeka küpleri mübarekler... 

bide her konuda yarak kürek espri yaptıgını sananlar var onlarada ban atılması lazım kısa süreli  diye düşünüyorum. 

Bir dönem forum tarafı ASP nin bir hazır forumunu kullandığını bende düşünüyorum URL ler felan ona işaret ediyordu.

DE5TROY3R tarafından 25/Haz/17 23:48 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babayarisi
    babayarisi's avatar
    Erkek

Eski sistem webwizden bozma değilmiydi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek
    babayarisi bunu yazdı

Eski sistem webwizden bozma değilmiydi

https://yadi.sk/d/bOd360e63KSxqK

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

Tahribatın kodları ancak son supernevanın patladığı zaman ki dunyaya gelen ışık huzmelerinin sonuncusunda okunabilir hale gelir. Bence çözmek için beklemeliyiz...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    Caliber bunu yazdı
    Varg bunu yazdı

Ne değişik adamsın la sen? Sana mı kaldı ban atılıp atılmaması? Adam düşündüğünü yazar ben de istediğim imajı koyarım. Şaşırdığım için de bunu koydum sana mı battı? Kodları yazarken sen mi yanındaydin? Eğer yanındaysan bilgi ver de öğrenelim amk. Boş muhabbet yapma deyip bos muhabbetin Allahını yaptığını fark etmiyor o kafayla ban atılmasını savunuyor.

Ek: Uyuz oluyorum özelliği var onu kullan. Ben şahsen uyuz kaptım senden.

Caliber tarafından 26/Haz/17 13:31 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Caliber bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    Caliber bunu yazdı
    Varg bunu yazdı

Ne değişik adamsın la sen? Sana mı kaldı ban atılıp atılmaması? Adam düşündüğünü yazar ben de istediğim imajı koyarım. Şaşırdığım için de bunu koydum sana mı battı? Kodları yazarken sen mi yanındaydin? Eğer yanındaysan bilgi ver de öğrenelim amk. Boş muhabbet yapma deyip bos muhabbetin Allahını yaptığını fark etmiyor o kafayla ban atılmasını savunuyor.

Ek: Uyuz oluyorum özelliği var onu kullan. Ben şahsen uyuz kaptım senden.

işte anlamadığın burdan belli :) ben seni destekler şekilde alıntı yaptım ama neyse.. her konuya yarak kürek espriler yapanlarıda banlasınlar.. millet konu açmıyor artık. adam bişey soruyor hop hemen saçma mesajlar salak espriler.. sonra eski tahribat nerde... 

Toplam Hit: 7815 Toplam Mesaj: 39
tbt dil