Tahribat Kayseri Buluşması -Yapalım-
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
haftaya pazar bence uygundur bide tbt kayseri tişörtü düşünüyoruz yönetimden gelecek cevaba göre müridcanlara cevap verilecektir.
-----------------------------bu çok güzel olur :D
editcik: mekanı olan varsa orada buluşalım. şu da olabilir kayseri parkta en üst katta ki masaya tbt tişörtü olan sersin orada buluşalım :)) -
haftaya pazar banada uygun muridler gelecekler listesinde adı olmayıpta gelecek olanlar bildirsin yazalım liste güncellendi
-
nerede buluşucaz.yakın biyerler olsun bari gidipte talas ta buluşmuyalım.
-
evet talas falan olmaz meydanda olur 10 ocak pazar uygundur herkes ayarlar kendini bulusma/olmasa da muridleri bi sekilde tanimak isterim :) ki olucak bu bulusma
-
BENİ DE YAZIN DEDİM AMA HERHALDE ARANIZDA YAŞITIM YOK MU NE?SONRA KAZMANOT GİBİ KALMAYALIM ORTADA ORDA.PAZAR BANA DA UYAR.GELİRİM İNŞAALAH.
,,,
-
sedergine bunu yazdı:
BENİ DE YAZIN DEDİM AMA HERHALDE ARANIZDA YAŞITIM YOK MU NE?SONRA KAZMANOT GİBİ KALMAYALIM ORTADA ORDA.PAZAR BANA DA UYAR.GELİRİM İNŞAALAH.
,,,
bende 26 yaşındayım hoca merak etme :D müridler arasında yaş farkı çok sorun olmaz. -
sedergine bunu yazdı:
-----------------------------BENİ DE YAZIN DEDİM AMA HERHALDE ARANIZDA YAŞITIM YOK MU NE?SONRA KAZMANOT GİBİ KALMAYALIM ORTADA ORDA.PAZAR BANA DA UYAR.GELİRİM İNŞAALAH.
,,,
aman hocam yabancimiyiz yas problem degil aramizda abimizsin :) sonkralice listeden cikmis hayirdir :) neyse yaklasik 2 hafta var herkes kendini ayarlasin bulusalim yeni yilda.. Umutla bakiyorum bulusmamiza -
ben de varım ama ocağın 16 sından sonra olursa. malesef sınavlar yüzünden bi yere çıkabileceğimi sanmıyorum. bi de geçen seneki gibi 3 kişi olmayalım yine ekilmeyelim lütfen :)
-
mmT bunu yazdı:
ben de varım ama ocağın 16 sından sonra olursa. malesef sınavlar yüzünden bi yere çıkabileceğimi sanmıyorum. bi de geçen seneki gibi 3 kişi olmayalım yine ekilmeyelim lütfen :)
hocam bi günde çık dışarı be 10 ocak iyidir o gün yapıyoruz heralde bu sene dha iyi olacak :)SonKralice Almanyada oldugu için gelemiyor. Bi dahaki buluşmada burda olursa gelecek :))
Aranızda tbt tişörtü olan varsa giysin bnm yok en azından kolay buluruz birbirimizi o zaman
-
imkanı olsa çok isterim ben de ama sınavdan 5 gün önce dışarı çıkmak direk boş kağıt vermekten beter bişey heralde :) bi de şu sonkraliçe fake değil mi ki yaw ne almanyası falan ?