Tahribat, Klanlar Oynayalım?
-
merhaba. Klanlar oynayalım ne dersiniz? World 7'de oynuyorum ben şuanda. Kuzey Batı konumundayım. Kıta 31
Referrersiz Link. Başlayacak arkadaşlar varsa oyun hakkında yardımcı olabilirim. 2 Senedir oynuyorum. Yanlız bu dönem sıkıntıdayım yıkıldım 2 defa =] Klanlar, travian gibi bir browser oyunu. Köyler var. Klanlar var. Mızraklar, kılıçlar var. Zevkli bir oyun. Eğer 10 Kişi kadar olursak bir klan kurabiliriz. saygilar. -
Eğer oynayacak çıkarsa, listelemek için burayı aldım.
-
zamanında ne oynardık be klan savaşları'nı. ama bu sunucular satıldıktan sonra kingsage oldu sanırım, klanlar.org daki hoşuma gitmedi benim, aldım bir hafta takıldım bıraktım. çünkü çok adam var ama oyunu bilen az, terkedilmiş köyler geliştiği için millet köy almak için birbirine saldırmaz olmuş. daha birsürü şey. benim hoşuma gitmedi yani.
eski klansavaslari.org olsaydı katılırdım hocam, bu zaman kaybı.
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------zamanında ne oynardık be klan savaşları'nı. ama bu sunucular satıldıktan sonra kingsage oldu sanırım, klanlar.org daki hoşuma gitmedi benim, aldım bir hafta takıldım bıraktım. çünkü çok adam var ama oyunu bilen az, terkedilmiş köyler geliştiği için millet köy almak için birbirine saldırmaz olmuş. daha birsürü şey. benim hoşuma gitmedi yani.
-----------------------------
Uzun zamandır oynuyorum hocam baya zevkli. Klansavaslarini'da oynamıştımda bu daha iyi. Birlik, strateji gibi şeyler daha ağırlıkta bu oyunda. Üstelik daha 1k puanım olmadan tek başıma 100k puanı olan bir klana saldırdım. savaş neymiş görcektin :W -
AMpul bunu yazdı:
zamanında ne oynardık be klan savaşları'nı. ama bu sunucular satıldıktan sonra kingsage oldu sanırım, klanlar.org daki hoşuma gitmedi benim, aldım bir hafta takıldım bıraktım. çünkü çok adam var ama oyunu bilen az, terkedilmiş köyler geliştiği için millet köy almak için birbirine saldırmaz olmuş. daha birsürü şey. benim hoşuma gitmedi yani.
-----------------------------diğeri zaman kaybı değil miydi hocam? :)
-
Buremba bunu yazdı:
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------diğeri zaman kaybı değil miydi hocam? :)
-----------------------------:D aynen hocam ama o zamanlar zamanımız vardı, şimdi buna bir dalarsak zaten bir sene uzattık hiç mezun olamayız.
-
Oynayacak yokmu yahu. Böyle konularda millet atlardı. okul açılıyor diye mi? :)
-
panxer herkesi ikariam altına topladı ^^
-
İkariam dandik yea :\
-
ben w2 deydim 2 mil puanda sildim... bi süre sonra çok sıkıcı oluyo oyun
-
blood_rhyme bunu yazdı:
-----------------------------ben w2 deydim 2 mil puanda sildim... bi süre sonra çok sıkıcı oluyo oyun
Bence satabilirdin :|
Baltalamak yerine arkadaslari tesvik etsek daha iyi olmazmi =]