folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tahribat, Klanlar Oynayalım?

Tahribat, Klanlar Oynayalım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

hesap satmakmı para için yapsam o kadar para yatırmazdım oyuna :))

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Klansavaslarını tam 7 senedır oynuyorum...Anasını sattıgımın oyununa o kadar zaman verdım her defasında multı yuzunden ban yedık abımle aynı pc den gırıyoduk :)

Klansavaslari nı kapattılar 28 subatta o zamandan sonra şevkım acıkcası kırılmıstı sonra bı daha goz atım dedım su oyunlara,2-3 ay once basladım ıste World-7 de suan orda Come With Me Klanı vardır Kıta 48.de en cok sözü gecen klanlardan bırı onun Kurucusuyum ve cıdden klandakı elemanlar cok saglamlar ve dostluga onem veren ınsanlar...

Zaten benım bu oyunu  oynamamın buyuk bır sebebı forumunun olması,hem zevk alıyosun oyundan hemde muhabbet ederek bu zevkı dahada ust sevıyeye cıkarıyosun...

Kıta 48 de baslamıstım oyuna,koyumu aldı o kıtanın en guclu klanı 3 kısı saldırarak sonra yenıden basladım,bu defada kıta 13 e (kıta 48 ıle 150 saat mesafede:)

olan kıtaya salladı bızı :) burdada cevre edındık Allah a sukur,neyse suanlık durumumuz ıyı,ama klan olarak buyuk bır savasın ıcındeyız,ya kısa bır zaman ıcınde sılınıcez harıtadan yada karsıdakı 1smz Klanını harıtadan sılıcez... :)

Hepınızı beklerım kardeslerım,elımızden geldıgınce yardımcı oluruz her turlu...Bu arada travıan felan fılan oynamayın dandık bence...ona vercegınız zamanı Klanlara verın.. ;)

Allah büyüktür vesselam...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

ne oynardık eskiden be. şu sınav bi geçsin başlıycam ulan yine.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi296
    Asi296's avatar
    Erkek

Ben oynuyom hocam w6 da ama tabi epey geliştik biz ama gelen olursa beklerim yine de

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Klansavaşları.org iken ne biçim oynardık hiç uyumadan okula gittiğimi bilirim bunun yüzünden. Ne stratejiler dönerdi. Çok canlı savaşlar olurdu. Ama şimdiki o kadar heyecanlı değil değişik değişik özellikler filan eklemişler. Pek bakmadım ama biraz oynadım sarmadı bıraktım tekrar. Önceki gibi olsa bi de okul açılmayacak olsa yine gelirdim oyuna.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Suan klanlar.org eskı klansavaslarına benzıyor,hanı kıngsageye gore bın kat daha ıyı oldugu kesın...ozellıke eskı oyuncular ıcın goze hıtap meselesı aynı...Nostaljımıze alsıgız,gelişime kapalıyız :)

Suan 2 tane koy alıcam,bu gece operasyon var 4 kısı onun ıcın sabaha kadar onlıne olucam ınsallah... :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Eğer oynayacak çıkarsa, listelemek için burayı aldım.
    -----------------------------

senın nıck ne oyundakı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    Ben ilk klanlar oyunu 800bin puanda bırakmıştım o'da mecburiyetten ,baktım klanlar.org açılmış bu mayıs'ta world 3'te başladım oyuna şu an 160bin puandayım ama artık sıkılmaya başladım nedeni ise çok ilgi istiyor be hacı :))

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 2249 Toplam Mesaj: 19