Tahribat Klavye Yarışması...
-
tek sefer yaptım okuyup yazmak biraz zorladı biri okusa süper olur :D
DEĞERLENDİRME[ Yazdır... ] Toplam vuruş 218 Hata sayısı 3 Net vuruş 158 Dakikada net vuruş 158 Hata oranı % 1.3
Yazılmayan metin Hatalı metin
Cumhuriyetimizin kuruluşunun yetmiş sekiz, Osmanlı devletinin kuruluşunun yedi yüz ve Türklerin Anadolu'yu yurt edinmelerinin bininci yıl dönümünü kutladığımız bu yıllar bvize Türkj tarihinin en önemli kurumu olan Ahiliği -
288 vuruş bir hata ile başladım. dedim şöyle iyi bi rekor yapıpı tahribata koyiyim. her seferinde daha çok büyük harfli cümleler ve imla şeyleri çıktı her seferinde iyice düştü:D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------288 vuruş bir hata ile başladım. dedim şöyle iyi bi rekor yapıpı tahribata koyiyim. her seferinde daha çok büyük harfli cümleler ve imla şeyleri çıktı her seferinde iyice düştü:D
-----------------------------
seninkini çok merak ediyorum hocam... -

ilk denemem + 1 dk
edit :
-
ilkdenemem berbat heyecanlandım a.q :D
DEĞERLENDİRME[ Yazdır... ] Toplam vuruş 404 Hata sayısı 12 Net vuruş 164 Dakikada net vuruş 54 Hata oranı % 2.9
Yazılmayan metin Hatalı metinDemokratik toplumların eğitim sistemlerinde Rehberlik ve Psikolojilik Danışma çalışmalarının önemi ve fonksiisyonu, uzay yarışması çağında daha da artmıştır. Teknolojinin süratlea geliştiği, toplum hayatının süratle ve çeşitli yönlerden değiştiği bu çağda, hiç bir yetenek israf edilmeden,i yeni, neslin en iyi şekilde eğitilip yetişkinlik hayatına hazırlanması, demokratik eğitim sistemlerinin olağan üstü amacı -
Abi leptopla olmuyoki benim eski antika bilgisayar lazım:)
-

hmm... 1 dakikalık.
-
Abi büyük küçük olayı olmuo A.q normal olsa olurda birinin okuması lazım böle :)
-
blue_leader bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------288 vuruş bir hata ile başladım. dedim şöyle iyi bi rekor yapıpı tahribata koyiyim. her seferinde daha çok büyük harfli cümleler ve imla şeyleri çıktı her seferinde iyice düştü:D
seninkini çok merak ediyorum hocam...
-----------------------------nieki:D
-
10 dakkalık yapim dedim sonuca bak