Tahribat Klavye Yarışması...
-
ben çok hızlı yazarımda çok ta yanlış yazarım msn de pek anlamazlar tanımayanlar yazdıgımı :D
-
[ Yazdır... ] Toplam vuruş 139 Hata sayısı 2 Net vuruş 99 Dakikada net vuruş 99 Hata oranı % 1.4
Yazılmayan metin Hatalı metin
Dünyanın iç yapısı konusunda, ,jeolojik ve jeofizik çalışmalar sonucu elde edilen verilerin desteklediği bir yeryüzü modeli bulunmaktadır.Bu -
DEĞERLENDİRME
[ Yazdır... ] Toplam vuruş 202 Hata sayısı 3 Net vuruş 142 Dakikada net vuruş 142 Hata oranı % 1.4
Yazılmayan metin Hatalı metinAit olduğu milletin varlığını sürdürmesi ve yüceltmesi içinm diğer bireylerle birliktde çalışmaya, bu çalışmayı ve bilinci, diğer kuşaklara da yansıtmaya milliyetçilik denilir. Şu tanıma görte milliyetçili -
Klavyeye bakmadan yazıyorum hızlıyımdır sınırları zorlarım sınır tanımam :)
-
-
DEĞERLENDİRME
[ Yazdır... ] Toplam vuruş 10257 Hata sayısı 0 Net vuruş 10257 Dakikada net vuruş 125 Hata oranı %0.0
Yazılmayan metin Hatalı metin:W 10 dakkalık testim :F çok çalıştım çook :B
-
DEĞERLENDİRME
[ Yazdır... ] Toplam vuruş 354 Hata sayısı 1 Net vuruş 334 Dakikada net vuruş 334 Hata oranı % 0.2
Yazılmayan metin Hatalı metinTürk toplumunda kadının saygın bir yeri vardır. Orta Asya'da kurulan ilk Türk devletlerinde kadın ve erkek eşit haklara sahipti. Devlet yönetiminde, hakanların yanında hatun adı verilen eşleri de söz sahibiydi. Kadınlar ata binip ok atar, top oynar, güreş gibi ağır sporlar yapar ve savaşlara katılırlardı. Toplumda tek eşitlilik prensibine bağlı kalınır -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
Su an dakikada 400 net yapan yok sanırım :D yarın diğer pc de denemelerime devam edicem :D
-----------------------------hoca f klavyemisin q klavyemisin?
-----------------------------
Q ama notebook ta yaptım onu :) Birazdan eve gecince masaüstünden tekrar bi deneme yapıcam,su an halen beni gecen yok heralde :D Spy-Cx5 & hackinger ı geçmişiz :P -
Yok mu bir katip dakikada 500 yazacak :D
-
Test sona erdi...
Yeni Test [ 1 dakikalık sürat testi ] [ 3 dakikalık sürat testi ] [ 5 dakikalık sürat testi ] [ 10 dakikalık sürat testi ]
DEĞERLENDİRME[ Yazdır... ] Toplam vuruş 219 Hata sayısı 0 Net vuruş 219 Dakikada net vuruş 219 Hata oranı % 0
Yazılmayan metin Hatalı metin
Ait olduğu milletin varlığını sürdürmesi ve yüceltmesi için diğer bireylerle birlikte çalışmaya, bu çalışmayı ve bilinci, diğer kuşaklara da yansıtmaya milliyetçilik denilir. Şu tanıma göre milliyetçiliğin en önemli öğe
Toplam Hit: 19551 Toplam Mesaj: 118