Tahribat Logosu Kendi Çalışmam
-

Öncelikle tipografi kurallarına göre yapılmıştır onu belirtiyim.
Kırmızı şerit sanal bir kalkan gibidir.
Dışarıdaki etkenlerden hiç bir şekilde etkilenilmez ama i harfinde gördüğünüz gibi istediğimiz zaman kankanın dışınada çıkabiliriz anlamına gelmektedir.
Çizgiyi kırmızı renk yapmamın anlamı dinanizmi ifade eder buda yeni teknolojilere açık ve öğrenme arzusundayız anlamında.
2 T harfi 2 adminimizi holyone,renegadealien hocalarımızı ifade ediyor.
Logoyu kurumsallıktanda biraz alıntılar yaptım bunun nedeni sitesinin belli kuralar içerisinde ilerdiğinide ifade etmek amaçlı.
Bu arada kendi içimden geldiği için çalıştım adminlerimizin affına sığınıyorum. -
süper olmuş hocam :)
-
edit..
-
evet nasıl desem hocam kurmsal logya benzemis üstünde biraz daha çalışması gereken bir çalışma ama yinede emeğe saygı
-
bence yazıtipiyle, renkleri değiştirmen lazım. yani çok düz mantık bir çalışma olmuş biraz hayal gücüne ve yaratıcılığa ihtiyacı var
-
WildWamqire bunu yazdı:
-----------------------------evet nasıl desem hocam kurmsal logya benzemis üstünde biraz daha çalışması gereken bir çalışma ama yinede emeğe saygı
-----------------------------birazda çalışılmaya müsait bıraktım çünkü ben web sitesi logolarda özel günlere yılbaşı ,bayram v.s lerde logo üzerinde belirtme amaçlı çalışmalardan hoşlandığım için birazda oyle yaptım.
-
stux bunu yazdı:
-----------------------------
bence yazıtipiyle, renkleri değiştirmen lazım. yani çok düz mantık bir çalışma olmuş biraz hayal gücüne ve yaratıcılığa ihtiyacı var
-----------------------------haklısın hocam ama ben daha çok kurumsal olarak çalıştığım için senin gözüne oyle geliyordur.
-
anaconda bunu yazdı:
-----------------------------stux bunu yazdı:
-----------------------------haklısın hocam ama ben daha çok kurumsal olarak çalıştığım için senin gözüne oyle geliyordur.
kesinlikle zaten baktığın zaman kurumsal imajını hemen veriyor yansıtıyor.Kurumsallıktan çıkan çalışmalarınıda bekleriz hocam -
stux bunu yazdı:
anaconda bunu yazdı:
-----------------------------stux bunu yazdı:
kesinlikle zaten baktığın zaman kurumsal imajını hemen veriyor yansıtıyor.Kurumsallıktan çıkan çalışmalarınıda bekleriz hocam
-----------------------------4. sınıf öğrencisi oldugum için mezuniyet projesi falan pek zamanım olmuyor ama ilk boş bi vaktimde inş. hocam
-
Logoyu müşterinin istek ve ihtiyaçları belirler
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Logoyu müşterinin istek ve ihtiyaçları belirler
-----------------------------dediklerine birebir katılıyorum hocam yaptığın logo zaten şirketin vizyonunu ve misyonunu belirmiyorsa ne kadar iyi olursa olsun hiç bir değeri yoktur.