Tahribat Logosu Kendi Çalışmam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek

murdery bunu yazdı:
    -----------------------------

düşünce güzel ama logo sade geldi bana

hocam sade demiyelimde kurumsal bi logo bu vectorel bir çalışma yapmadım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek

flassy bunu yazdı:

Güzel diyen arkadaşlar  neresini beğenmiş merak ettim.Hocam kusura bakma da logo vasat bence.Paintte 2 dkda daha iyisi yapılır bence.Ben beğenmedim

yorumuna saygı duyuyorum ama neye göre vasat? vasat biraz bana saygısızlık olmus sanırsam paitten tipografi çalışamazsın logo eğer boyle daha çok vectorel bir çalışma olsaydı herkezin hosuna gidicekti ama ben kurumsal bir çalışma yaptım bu yönde değerlendirirseniz sevinirim paint falan çok basit bir örnek olmuş hocam yani

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

anaconda bunu yazdı:

flassy bunu yazdı:

Güzel diyen arkadaşlar  neresini beğenmiş merak ettim.Hocam kusura bakma da logo vasat bence.Paintte 2 dkda daha iyisi yapılır bence.Ben beğenmedim

yorumuna saygı duyuyorum ama neye göre vasat? vasat biraz bana saygısızlık olmus sanırsam paitten tipografi çalışamazsın logo eğer boyle daha çok vectorel bir çalışma olsaydı herkezin hosuna gidicekti ama ben kurumsal bir çalışma yaptım bu yönde değerlendirirseniz sevinirim paint falan çok basit bir örnek olmuş hocam yani

hocam çok düz olmuş yani.Uğraşmadan yapmışsın gibi geldi bana yazı fontu ve üstüne kırmızı çizgi ne bileyim herkesin aklına gelip yapabileceği bir şey gibi geldi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek

flassy bunu yazdı:

hocam çok düz olmuş yani.Uğraşmadan yapmışsın gibi geldi bana yazı fontu ve üstüne kırmızı çizgi ne bileyim herkesin aklına gelip yapabileceği bir şey gibi geldi.

dediğin doğru basit olmuş ama oradaki tek noktanın anlamı var ve kurumsal bi logoda bu en büyük ayrıntıdır. oradaki çizginin renk tonunu hepsi bir amaçla yapılmıştır. Düz mantıkla hop ben bunu yapmadım çünkü logo olayında çizgi bir cnm uzun olsun sen bunu amaç uğruna yapman gerek yok ben resmin altında kısaca altına logonun detaylarını yazdım zaten ben banner yapmadım kurumsal bir logo çalışması yaptım siteye sırf içimden geldiği için siteye az çok bizimde bi desteğimiz olsun diye bu arada hocam beni yanlış anlama ben kesinlikle kotu yoruma tepki vermiyorum sadece açıklama yapıyorum sizlere =)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

guzel logo aciklama daha bi guzel ordaki noktada beni temsil ediyo unuttumussun :)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

guzel logo aciklama daha bi guzel ordaki noktada beni temsil ediyo unuttumussun :)

teşekkurler hocam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek

bu kadarmı hocalarım yorumlarınız

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

madem bi hikaye var biz nerdeyiz?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek

yazının butunu muridler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

logoyu yönetimemi yaptın :)

hadi 1 ban bonusun silindi yine iyisin :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 6088 Toplam Mesaj: 39