Tahribat Logosu Kendi Çalışmam
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------düşünce güzel ama logo sade geldi bana
-----------------------------hocam sade demiyelimde kurumsal bi logo bu vectorel bir çalışma yapmadım
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------Güzel diyen arkadaşlar neresini beğenmiş merak ettim.Hocam kusura bakma da logo vasat bence.Paintte 2 dkda daha iyisi yapılır bence.Ben beğenmedim
-----------------------------yorumuna saygı duyuyorum ama neye göre vasat? vasat biraz bana saygısızlık olmus sanırsam paitten tipografi çalışamazsın logo eğer boyle daha çok vectorel bir çalışma olsaydı herkezin hosuna gidicekti ama ben kurumsal bir çalışma yaptım bu yönde değerlendirirseniz sevinirim paint falan çok basit bir örnek olmuş hocam yani
-
anaconda bunu yazdı:
-----------------------------flassy bunu yazdı:
-----------------------------Güzel diyen arkadaşlar neresini beğenmiş merak ettim.Hocam kusura bakma da logo vasat bence.Paintte 2 dkda daha iyisi yapılır bence.Ben beğenmedim
-----------------------------yorumuna saygı duyuyorum ama neye göre vasat? vasat biraz bana saygısızlık olmus sanırsam paitten tipografi çalışamazsın logo eğer boyle daha çok vectorel bir çalışma olsaydı herkezin hosuna gidicekti ama ben kurumsal bir çalışma yaptım bu yönde değerlendirirseniz sevinirim paint falan çok basit bir örnek olmuş hocam yani
-----------------------------hocam çok düz olmuş yani.Uğraşmadan yapmışsın gibi geldi bana yazı fontu ve üstüne kırmızı çizgi ne bileyim herkesin aklına gelip yapabileceği bir şey gibi geldi.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------hocam çok düz olmuş yani.Uğraşmadan yapmışsın gibi geldi bana yazı fontu ve üstüne kırmızı çizgi ne bileyim herkesin aklına gelip yapabileceği bir şey gibi geldi.
-----------------------------dediğin doğru basit olmuş ama oradaki tek noktanın anlamı var ve kurumsal bi logoda bu en büyük ayrıntıdır. oradaki çizginin renk tonunu hepsi bir amaçla yapılmıştır. Düz mantıkla hop ben bunu yapmadım çünkü logo olayında çizgi bir cnm uzun olsun sen bunu amaç uğruna yapman gerek yok ben resmin altında kısaca altına logonun detaylarını yazdım zaten ben banner yapmadım kurumsal bir logo çalışması yaptım siteye sırf içimden geldiği için siteye az çok bizimde bi desteğimiz olsun diye bu arada hocam beni yanlış anlama ben kesinlikle kotu yoruma tepki vermiyorum sadece açıklama yapıyorum sizlere =)
-
guzel logo aciklama daha bi guzel ordaki noktada beni temsil ediyo unuttumussun :)
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------guzel logo aciklama daha bi guzel ordaki noktada beni temsil ediyo unuttumussun :)
-----------------------------teşekkurler hocam
-
bu kadarmı hocalarım yorumlarınız
-
madem bi hikaye var biz nerdeyiz?
-
yazının butunu muridler
-
logoyu yönetimemi yaptın :)
hadi 1 ban bonusun silindi yine iyisin :))