Tahribat Minecraft Serveri - 2013 Yaz Sezonu [Kapandı]
-
Ben girdim lag vardı doğar doğmaz zombiler öldürdü.
Ben de mi sorun var acaba?
-
holyone'in bandwith kaldirmadi beyler :/
-
anarsistherif bunu yazdı
Forumda gördümde 2 gündür oynuyorum HalfLife indirinde kapışalım :D 180 mb bişey direk dosya olarak iniyor bir arkadaş paylaşmış epeyde TBT den oynayan var. 10-15 kişi 2 gündür görüyorum sw de inanılmaz zevkli crossfire falan
-
anarsistherif bunu yazdı
nasıl bi bandwithmiş la o. :D
-
Nomm bunu yazdıanarsistherif bunu yazdı
Forumda gördümde 2 gündür oynuyorum HalfLife indirinde kapışalım :D 180 mb bişey direk dosya olarak iniyor bir arkadaş paylaşmış epeyde TBT den oynayan var. 10-15 kişi 2 gündür görüyorum sw de inanılmaz zevkli crossfire falan
sıktı haritalar ama ya. Internet üzerinden baktımda değişik değişik haritalar dolu. Birkaç tane daha entegre etseler süper olur aslında.
-
daha önce tecrübelerimden yola çıkarak..
35-40 arası kullanıcının aktif olacağı sanal makinaya en az 3 GB ram gerekiyor.
hava yağışlarının kapatılması gerekli aksi halde sv her zaman cevap vermeyecektir.
daha sağlıklı yürüyebilmesi için linux üzerine yapılandırmak her zaman önemli.
ghlwe tarafından 17/Tem/13 00:37 tarihinde düzenlenmiştir -
can't reach server diyor :/
-
ghlwe bunu yazdı
hava yağışlarının kapatılması gerekli aksi halde sv her zaman cevap veremeyecektir.
8 GB ram var. weather kapali zaten. linuxcu degil windowscuyuk aga. modem ile ilgili sorun oldu modeme erisemioz. VPS'de degil el yapimi serverde barinior.
-
sonuç olarak ne olucak şimdi :/
-
anarsistherif bunu yazdıghlwe bunu yazdı
hava yağışlarının kapatılması gerekli aksi halde sv her zaman cevap veremeyecektir.
8 GB ram var. weather kapali zaten. linuxcu degil windowscuyuk aga. modem ile ilgili sorun oldu modeme erisemioz. VPS'de degil el yapimi serverde barinior.
yani herhangi bir veri merkezinde değil evden mi yayın yapıyor sunucu çünkü 8 GB ram olsa ve veri merkezinde olsa en ufak bir sorun çıkartmazdı.