Tahribat Mini Anket Hakkında
-
Ankette oynama mı yapılıyor dün partilerin oy oranları farklıydı şimdi farklı :)
-
evet şeyhe hangi parti başkanı daha fazla para yedirirse onun oylarını arttırıyo ankette
-
ankette oynama yapilmasi soz konusu diil :) duzenleme bile yapilmiyo :D
-
Pic_Boy bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------alper banlanmış bişeyden ama
-
Pic_Boy bunu yazdı:
-----------------------------Dün gözlerimle gördüm diğer partilere bakmadım ama en azından akp %41, chpninki de şu anki halinden fazlaydı(az da olabilir) ama akp %41 konusunda eminim :). Şu anki sonuçlar sanki 1 hafta öncesinin sonuçlarıyla aynı gibi.
-
ankete fesat karıştıranlar var :D
-
hacı ordaki anketler fantezi amaçlı yapılıyor zaten, oynansa ne olur oynanmasa ne olur ne fark eder :)
-
neonell bunu yazdı:
hacı ordaki anketler fantezi amaçlı yapılıyor zaten, oynansa ne olur oynanmasa ne olur ne fark eder :)
-----------------------------Niye oynandı diye sormadım hoca :) oynanmış sanki dedim ;) yoksa oradaki bir parti yüksek veya düşük çıktı diye atacağı oyu değiştiren adam yok sanırım burada :)
-
MiLK bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
-----------------------------Niye oynandı diye sormadım hoca :) oynanmış sanki dedim ;) yoksa oradaki bir parti yüksek veya düşük çıktı diye atacağı oyu değiştiren adam yok sanırım burada :)
olabilir de olmayabilir de bunu biz bilemeyiz, kim bilir dersen anketi hazırlayan bilir, o kim dersen onu da bilmiyorum.Ne biliyorsun dersen ortalık karışık reis bunu biliyorum sadece :)) -
ankete fesattan 2-3kişi gördüydüm ban yiyen(= kurcalayanlar vardı
-
MiLK bunu yazdı:
-----------------------------Pic_Boy bunu yazdı:
-----------------------------Dün gözlerimle gördüm diğer partilere bakmadım ama en azından akp %41, chpninki de şu anki halinden fazlaydı(az da olabilir) ama akp %41 konusunda eminim :). Şu anki sonuçlar sanki 1 hafta öncesinin sonuçlarıyla aynı gibi.
evet bende gördum aynisini