Tahribat Mini Anket Hakkında
-
bnmde gözüme çarptı birden açık ara fark oldu nasıl oldu dedim şüphelendim. Bişeyede fesatlık karıştırmasalar şaşarım heryerde elleri var adamların resmen
-
edit.
-
yüzdelik dilim degisiyor oy verdikce , bir oy veren yarın bir daha oy verebiliyor bu ankete , yani aynı kullanıcı her girdiginde oy verebilyior
-
5 kişi flood düzenlemişler. AKP ye abanmışlar gereken yapılmış dün akşam.
-
10 Mayis 2011 (Sali) 23:35 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj renegadealien
(Kazancı)
Ankara
Ankete site içinden flood cekenleri tespit etmek için bi sistem yazmıştım, fakat buraya yazmamıştım...
Siyasi anket olunca hemen damlayan sazanlar oltaya geldiler...
Ankete saldırı yapan üyeleri 5 günle 3 gün arası uzaklaştırdım.
Kullanıcının teki kefili ile birlikte saldırmış kendisini sildim, kefilinide abye kadar banladım, bu sanırım güzel bir uyarı olur...
POLL 17157
Sertifikalı Katı ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi renegadealien... -
Rene , Burdan sana sesleniyorum, Bu ankette herkesin bir nick ile toplam da bir defa oy kullanmasını sağlayacak kadar kod bilgin var hatta tbt senin parmaklarının ucundan çıktı, Neden millete bu kadar flood yapan varmı du bakayım diyeceğine herkesin toplamda bir oy kullanabilmesi için birkaç satır kod yazmıyorsun? bu herkes için daha kolay olacaktır.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
Rene , Burdan sana sesleniyorum, Bu ankette herkesin bir nick ile toplam da bir defa oy kullanmasını sağlayacak kadar kod bilgin var hatta tbt senin parmaklarının ucundan çıktı, Neden millete bu kadar flood yapan varmı du bakayım diyeceğine herkesin toplamda bir oy kullanabilmesi için birkaç satır kod yazmıyorsun? bu herkes için daha kolay olacaktır.
-----------------------------destek@tahribat.com 'a istek ve elestirilerini gonderebilirsin...
-
o değil de oy kullanmayanlar için niye seçenek yok, herkes illa kullanıyor mu yani?
-
TBT felsefesi diye dilden düşürmüyorlar, sonra şuradaki ankete bile flood yapıyorlar hahaheah.
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
o değil de oy kullanmayanlar için niye seçenek yok, herkes illa kullanıyor mu yani?
-----------------------------gözünden kaçmış hoca
''Liseliyim veremiyorum / Kim ugraşır oy vermekle...''