Tahribat Mobil
-
merhabalar Malum günümün coğunu dısarda geciriyorum ve tahribat'ı akıllı telefonumdan takip ediyorum. Telefondan tahribata girip konuları takip etmek bana buyuk eziyet veriyor. Tahribatın da mobile versiyonu olsa cok iyi olurdu diye dusunuyorum. Benim gibi ayni sorunu yasayan muritlerde vardir umarim. Goruslerinizi alalım belki şeyh sesimize kulak verir.
-
Fena olmaz, ama şahsen bu konuda bir açlık çekmiyorum, telefonum ile siteyi rahatça gezebiliyorum. Ama diyecekseniz, sade bir tasarım ile paket veri yükünden kurtulma ve sitedeki resimleri kullanıcı isteiğine göre gösterme tarzı olaylar ile kota şişirme durumunu engelleme, varım.Ayrıca konu yanlış yerde büyük ihtimalle.
-
yinemi
-
mugen bunu yazdı
Fena olmaz, ama şahsen bu konuda bir açlık çekmiyorum, telefonum ile siteyi rahatça gezebiliyorum. Ama diyecekseniz, sade bir tasarım ile paket veri yükünden kurtulma ve sitedeki resimleri kullanıcı isteiğine göre gösterme tarzı olaylar ile kota şişirme durumunu engelleme, varım.Ayrıca konu yanlış yerde büyük ihtimalle.
aynen bu soylediklerini kastetmistim eline saglik. -
sanırım daha öncede gündeme geldi meşakkatli iş ugraşılmaz gerenk yok html 4 ve table styla rulaz
-
belirli aralıklarla açılan konu
1- sitede reklam vs.. zaten yok
2- gereksiz resim,banner vs.. yok
3- gayet sade bir tasarıma sahip site
oyüzden gerek olmadığı ortak kanıydı. olursa kötümü olur niye olsun tabiki olmaz ama mobil için ekstra bişeye şu ana kadar ihtiyaç duymadım tbtde
-
aylık olarak açılıyor konu olsa iyi olur ama olmuyor işte kader be
-
KarakartaL bunu yazdı....Benim gibi ayni sorunu yasayan muritlerde vardir umarim....
bu nasıl bir temennidir :D
+uğraşmaya değmez pek.
+daha önce konuşuldu tartışıldı sonuç olumsuz.
-
Olsa güzel olur.
ama daha önceleride konusu açıldı ve yönetim mobil olayına sıcak bakmadı..
-
Hocalar sitenin altyapısı eski olduğu için tamamen baştan yapmadan bu tip şeyleri oturtmam zor.
Tasarım ve kodu iyice ayırmam lazım ki böle atraksionlara girebileyim c# a falan geçirmem lazım da acaip uzun sürer
-
HolyOne bunu yazdı
Hocalar sitenin altyapısı eski olduğu için tamamen baştan yapmadan bu tip şeyleri oturtmam zor.
Tasarım ve kodu iyice ayırmam lazım ki böle atraksionlara girebileyim c# a falan geçirmem lazım da acaip uzun sürer
Telefon ekranları zaten bir karış.. sitede rahatça gezilebiliyor..