Tahribat Mobil
-
HolyOne bunu yazdı
Hocalar sitenin altyapısı eski olduğu için tamamen baştan yapmadan bu tip şeyleri oturtmam zor.
Tasarım ve kodu iyice ayırmam lazım ki böle atraksionlara girebileyim c# a falan geçirmem lazım da acaip uzun sürer
bna tbt'nin tasarımını atarmsn. geçenlerde paylaşmıştınız. birşeyler çıkarmaya çalşcam
-
android uygulama yazacak diye adama kefil olduk amk bi vakit bulamadı herhalde (IamFree )
-
DJ_Alper bunu yazdı
android uygulama yazacak diye adama kefil olduk amk bi vakit bulamadı herhalde (IamFree )
Son Açtığı 10 Konu [Tüm Konular] Mürit Hiç Konu Açmamış ilk konusu umarım harika olur :)
-
HoLyCat bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Son Açtığı 10 Konu [Tüm Konular] Mürit Hiç Konu Açmamış ilk konusu umarım harika olur :)
konuştum bende yoğun olduğunu söyledi ama tbt için android yazılımı yazacağını söyledi
-
Dun bende bir konuya yazmıstım ve bende telefondan giriyorum zor hakikatten
-
gezinmekte sorun yok da mesaj atmak konu açmak tam bir işkence
-
HolyOne bunu yazdı
Hocalar sitenin altyapısı eski olduğu için tamamen baştan yapmadan bu tip şeyleri oturtmam zor.
Tasarım ve kodu iyice ayırmam lazım ki böle atraksionlara girebileyim c# a falan geçirmem lazım da acaip uzun sürer
Yok yok paslandın sen iyice..
-
HolyOne bunu yazdı
hoca mobil versiyon icin sade bir tema yazilabilir. m.tahribat.com olur veya mobil diye soltarafa bar_link olarak eklenebilir. o.O
-
HolyOne bunu yazdı
aktif konulari xml olarak versen yeter bize ya, seni de cok ugrastirmaz yarim saatini bile almaz heralde ?
-
css dosyaları
tahribat.com/css/themes/default.rar
örnek temalar
http://tahribat.com/css/themes/
tema test url
http://www.tahribat.com//svrcommand.asp?theme=schwarzseherisch
belki biraz modifikasyonla bişeye benzetilebilir