Tahribat Müridleri Led Tabela Yapalım..!
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------ben yapmak isterim hocam amatör olarak kedim uğraşırım dirençlerle ama senin tabelanın arkasına bakınca bağırsak gibi hiç içine girilecek bir iş gibi durmuyor valla :)
edit : birazdan uplucam o resimleri de nasıl bişeyin içine girecek millet iyicene gördün ondan sonra karar versin :)
-----------------------------resimleri sildim hocam resimleri gören korkacak ama korkmayın karışık dursada basit aslında parelel bağlantı ile tek tek giderek işi bitirebiliriz en sonunda resimlerdeki gibi bir görüntü çıkacak oda çok normal 100-200 led olacak orada
-
dökümanları merakla bekliyoruz hala
< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< style="font-weight: bold; color: #000000;" =".value='';" ="text" name="search" value="Ara" />> -
Sabırsızlıkla bekliyoruz usta
-
yeni konu mu açayım yoksa burdanmı devam edeyim ?
-
yeni konu daha iyi olur. hocam, bekliyoruz. severim böyle işlerle uğraşmayı, çok zor değilse yapacağım :)
-
hocam isteriz tabi
-
havyayı aldım elime bekliyorum
-
konuyu gördüm bi koşu gittim havya aldım geldim bekliyorum hacım. anlat bizde yapalım bişeyler :)
-
havyalar hazır panpa bekliyoruz
-
arkadaşlar yarın sabahtan başlayacağım yeni konuda anlatmaya...
sadece havya yetmez :) helva yaparken şeker su un nasıl lazımsa bu iştede led direnç lehim pleksi delme için matkap motorumuz vs vs malzemelerimiz olmalı ki yapalım...