folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Tahribat Müridleri Led Tabela Yapalım..!

Tahribat Müridleri Led Tabela Yapalım..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

gerekli malzemeler nedir yazarmın akşam geçerken aliyim

www.yesilgrow.com - Growshop
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

Güzel bir etkinlik olur... farklı bi,r dal da  etkinlik göstermiş oluruz...  takipteyim ... teşekkürler...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

arkadaşlar kusura bakmayın bugün çok yoğun gün oldu yazamadım akşama yazacağım yeni konu olarak sizi bekletiyorum farkındayım :(

güzel bir tabela yapmamız için pc mizde corel draw programımızı kuralım corelden yapacağız tabelamızın ölçüsünü herşeyini ledlerin delik ucları vesaire. (ben yardımcı olabilirim nası yapacağınızı :)
    ilk bir tabela için malzemelerimiz

yapacağınız tabelanın ölçüsüne göre bir pleksi lazım olacak. pleksiyi reklamcı lardan tabelacılardan alabilirsiniz

pleksiyi delmek için 3 mm lik matkap motoru muzun olması lazım el matkabı ucuna 3 mm lik uc takıp deleceğiz

örneğin 30 cm e 30 cm lik bir pleksi ilk başlangıç için işimizi görür amacımız işi öğrenmek.

ve tabiki led lazım olacak. şimdilik kırmızı led yeter işimiz için hem ucuzdur 50 adet yeter şimdilik. elekronikçiden ucuza alın 5 kuruşa tanesi. bu ledleri deldikten sonra yerleştirdiğimiz zaman arka kısmından bükmek için yankeski lazım olacak

lehim telimiz ve havyamız ve ledlerin bacaklarını bağlamak için + ve - ucları için zil teli kablomuz lazım olacak.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar kusura bakmayın bugün çok yoğun gün oldu yazamadım akşama yazacağım yeni konu olarak sizi bekletiyorum farkındayım :(

güzel bir tabela yapmamız için pc mizde corel draw programımızı kuralım corelden yapacağız tabelamızın ölçüsünü herşeyini ledlerin delik ucları vesaire. (ben yardımcı olabilirim nası yapacağınızı :)
    ilk bir tabela için malzemelerimiz

yapacağınız tabelanın ölçüsüne göre bir pleksi lazım olacak. pleksiyi reklamcı lardan tabelacılardan alabilirsiniz

pleksiyi delmek için 3 mm lik matkap motoru muzun olması lazım el matkabı ucuna 3 mm lik uc takıp deleceğiz

örneğin 30 cm e 30 cm lik bir pleksi ilk başlangıç için işimizi görür amacımız işi öğrenmek.

ve tabiki led lazım olacak. şimdilik kırmızı led yeter işimiz için hem ucuzdur 50 adet yeter şimdilik. elekronikçiden ucuza alın 5 kuruşa tanesi. bu ledleri deldikten sonra yerleştirdiğimiz zaman arka kısmından bükmek için yankeski lazım olacak

lehim telimiz ve havyamız ve ledlerin bacaklarını bağlamak için + ve - ucları için zil teli kablomuz lazım olacak.

-----------------------------

hocam senin resimlerde direnç görüyorum ben sanki

www.yesilgrow.com - Growshop
Toplam Hit: 7324 Toplam Mesaj: 55