Tahribat Müridleri Ne Alemde
-
Cuktumunun bir sunucusu vardi, ayarlariyla oyle bi oynamisimki simdi 80. porttan baglanilamiyor.
Sonrasinda bi python kitabi siparis ettim.
Az oncede yataga girdim, uyumadan foruma bir bakayim dedim :) -
Eve geldim beyler ulan benmi çok acayipim milletmi manyak amk saat gecenin 3ü lüks bir araba önüme kırdı insan haliyle savunmaya geçiyo psaatte önüne araba kırıyorlarsa bi terslik vardır diye elim direk ne olur ne olmaz diye aldığım emanete gitti adam bana bayan arkadaş arıyorız nerden bulabiliriz diye sordu amk ulan keres oan arabadan çıksa beşkide anın tedirginliğiyle bayan arkadaşa olan ilgini kökünden kaybedicektin sorduğın soruyobak nese aslında kötübirinede benzemiyordıda saat gecenin üçü hem öğleden sonra 3 olsun bisikletin önüne araba kırılıp karı arıyoz denirmi lan
-
dead_march bunu yazdı
Eve geldim beyler ulan benmi çok acayipim milletmi manyak amk saat gecenin 3ü lüks bir araba önüme kırdı insan haliyle savunmaya geçiyo psaatte önüne araba kırıyorlarsa bi terslik vardır diye elim direk ne olur ne olmaz diye aldığım emanete gitti adam bana bayan arkadaş arıyorız nerden bulabiliriz diye sordu amk ulan keres oan arabadan çıksa beşkide anın tedirginliğiyle bayan arkadaşa olan ilgini kökünden kaybedicektin sorduğın soruyobak nese aslında kötübirinede benzemiyordıda saat gecenin üçü hem öğleden sonra 3 olsun bisikletin önüne araba kırılıp karı arıyoz denirmi lan
:) Turkiye'de var mi bilmiyorumda yurtdisinda komisyon usulu calisan masaj salonlari vardi. 150 pound fiyat bicip 75'ini bana veriyorlardi.
Kisa gunun kari olurdu hocam (: -
Jilet_Boris bunu yazdı
yarın gece 12 ye kadar uyanık kalmaya çalışıyorum, düzen açısından :)
ayrıca artık kodumun gebzesinde kalmaktan gına geldi yeter hulayn !Bende öyle diyodum taaki kütahyaya gelene kadar değerini bilmek lazım hoca valla ben arar oldum gebzeyi. Center'ı,Eskiçarşıyı özliyceğim 40 yıl düşünsem gelmezdi aklıma :)
-
Sserkan bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
yarın gece 12 ye kadar uyanık kalmaya çalışıyorum, düzen açısından :)
ayrıca artık kodumun gebzesinde kalmaktan gına geldi yeter hulayn !Bende öyle diyodum taaki kütahyaya gelene kadar değerini bilmek lazım hoca valla ben arar oldum gebzeyi. Center'ı,Eskiçarşıyı özliyceğim 40 yıl düşünsem gelmezdi aklıma :)
Hacı götü şuradan bi kurtarabilsem inan bende çok özliycem, ama böyle olmuyor :\
-
hıammına kodugumun bankasinin datacenter'inda takiliyorum suan. neyse az kaldi 3 saat sonra cikcam :(
-
Mersin'den bende kurtulma çabası içerisindeyim, cok değişti göç ala ala :/
Kız ark. a siteden not düşmen de garip olmuş :) ben özlediğimde tellere bırakıyorum hislerimi, onlar gayet iyi anlatıyor...
-
deja-vu bunu yazdı
Mersin'den bende kurtulma çabası içerisindeyim, cok değişti göç ala ala :/
Kız ark. a siteden not düşmen de garip olmuş :) ben özlediğimde tellere bırakıyorum hislerimi, onlar gayet iyi anlatıyor...
10-15 yıl sonrası içinbu
-
ben feci durumdayim, hic anlatmiyim...
-
garga bunu yazdı
ben feci durumdayim, hic anlatmiyim...
Anlatla sanki dahamı kötü olcan