Tahribat Müridleri Ne Alemde
-
Kahvalti yaptik oglumu gezmeye goturecegim. Hava guzel olsaydi ortakoy sariyer filan gezerdik ama sanirim bakirkoy / galeria goturecegim. Ordanca atli karinca filan iste :))
-
Jilet_Boris bunu yazdıSserkan bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
yarın gece 12 ye kadar uyanık kalmaya çalışıyorum, düzen açısından :)
ayrıca artık kodumun gebzesinde kalmaktan gına geldi yeter hulayn !Bende öyle diyodum taaki kütahyaya gelene kadar değerini bilmek lazım hoca valla ben arar oldum gebzeyi. Center'ı,Eskiçarşıyı özliyceğim 40 yıl düşünsem gelmezdi aklıma :)
Hacı götü şuradan bi kurtarabilsem inan bende çok özliycem, ama böyle olmuyor :\
Askere gitmediysen askere git. Bak nasil ozlersin o zaman. Dagitima gelirken gebze tabelasini gorunce bile çok sevinmistim.
-
çok boktan. Sınavım vardı gitmedim. Program hakkında hiç bi bilgim yok yaptığı 2 quize de girmedim o yüzden evdeyim yatıyom
-
hacı tarsusta olaydım gelirdim sahilde fotoğraf çekerdik.
-
dün eskişehirden balıkesir sınırına çok boktan eziyetli bir otostop yolculuğum oldu.
GusFring tarafından 27/Nis/14 11:54 tarihinde düzenlenmiştir -
gecenin bi yarisi bisiklet zevki, =) harika
bu arada ”50.cumhurbaşkanlığı bisiklet yarisi " baslamis. alanyadan guzel goruntuler var
kanal trt3spor.
parkurun uzerindeki kimi yollarda sehirici mavi seritle ayrilmis yerler goruyorum, sebebi nedir bilen var mi?