folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Müridleri Ne Alemde

Tahribat Müridleri Ne Alemde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Kahvalti yaptik oglumu gezmeye goturecegim. Hava guzel olsaydi ortakoy sariyer filan gezerdik ama sanirim bakirkoy / galeria goturecegim. Ordanca atli karinca filan iste :))

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Jilet_Boris bunu yazdı
    Sserkan bunu yazdı
    Jilet_Boris bunu yazdı

yarın gece 12 ye kadar uyanık kalmaya çalışıyorum, düzen açısından :)

ayrıca artık kodumun gebzesinde kalmaktan gına geldi yeter hulayn !

Bende öyle diyodum taaki kütahyaya gelene kadar değerini bilmek lazım hoca valla ben arar oldum gebzeyi. Center'ı,Eskiçarşıyı özliyceğim 40 yıl düşünsem gelmezdi aklıma :) 

Hacı götü şuradan bi kurtarabilsem inan bende çok özliycem, ama böyle olmuyor :\

Askere gitmediysen askere git. Bak nasil ozlersin o zaman.  Dagitima gelirken gebze tabelasini gorunce bile çok sevinmistim.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

çok boktan. Sınavım vardı gitmedim. Program  hakkında hiç bi bilgim yok yaptığı 2 quize de girmedim o yüzden evdeyim yatıyom

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

hacı tarsusta olaydım gelirdim sahilde fotoğraf çekerdik.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

dün eskişehirden balıkesir sınırına çok boktan eziyetli bir otostop yolculuğum oldu.

GusFring tarafından 27/Nis/14 11:54 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    gecenin bi yarisi bisiklet zevki, =) harika

bu arada ”50.cumhurbaşkanlığı bisiklet yarisi " baslamis. alanyadan guzel goruntuler var
    kanal trt3spor.

parkurun uzerindeki kimi yollarda sehirici mavi seritle ayrilmis yerler goruyorum, sebebi nedir bilen var mi?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2548 Toplam Mesaj: 27