Tahribat Olmasaydı!
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------
Son zamanlarda google'dan bile çok tahribat görüntüleniyor haa soruna gelince
elbet takılacak bi site olurdu,ama tahribat bambaşka bee
----------------------------- -
hala donanım haber forumlarında rp yapıyor olurdum :\
-
PlayForFree bunu yazdı:
aliyk bunu yazdı:
Son zamanlarda google'dan bile çok tahribat görüntüleniyor haa soruna gelince
elbet takılacak bi site olurdu,ama tahribat bambaşka bee
----------------------------- -
muhtemelen online kumarhane acardim.
-
birşey yoksa onun alışkanlığıda yoktur. Çünkü sen onu hiç bilmediğin için sana herhangi birşey hissettirmiyor dur o yüzden eğer tahribat olmasaydı kim bilebilir hangi sitelerde idim.
-
internete girmezdim herhalde fazla cevap yazmam konulara ama açılan her konuya bakarım.. forumun eski konuları dahil..
bazen erişim olmadığında tbt ye ya oyun oynarım yada tv seyrederim..
-
daha önemli işlere kafa yorardım.
-
İnternet denilen sonsuzlukta tahribat a alternatif onlarca siteden birinde olurdum.Unutmamak gereken şey tahribat.com üyeleri sayesinde tahribat.com'dur.O üyeler başka site altında toplansa aynı sonuç kaçınılmaz olur.İsim değil ruh önemli.
-
tahref156 bunu yazdı:
birşey yoksa onun alışkanlığıda yoktur. Çünkü sen onu hiç bilmediğin için sana herhangi birşey hissettirmiyor dur o yüzden eğer tahribat olmasaydı kim bilebilir hangi sitelerde idim.
-----------------------------b+rep :D Allah zeval vermesin tbt'ye uye olduktan cok kısa bir süre sonra şahit ve tarafı olduğum bi olaydan "lan bu ne böyle " dedim ve tbt nin cok farklı oldugunu anladım o gun bu gün sekmelerimden birine sponsor oldu tbt :)
-
mximus bunu yazdı:
İnternet denilen sonsuzlukta tahribat a alternatif onlarca siteden birinde olurdum.Unutmamak gereken şey tahribat.com üyeleri sayesinde tahribat.com'dur.O üyeler başka site altında toplansa aynı sonuç kaçınılmaz olur.İsim değil ruh önemli.
-----------------------------işte budur.