Tahribat Orduları Kuruldu...
-
Ee yazın lınkınızı de tıklayalım, sızde tıklayın ortam olsun...
Kendimi oyunlara merak sarmış ezik bi adam gibi hissedıyorum : )
-
ne yapıcaz şimdi?Kayıt oldum neler yapmamız gerekiyor.Asker falan nasıl üreticez napıcaz?
-
A- Yardım bolumunu oku
Ama ozetle, Cephanelik den er satın al tum parana, sonra mıllete saldır para kas, sonra kampını ve teknolojini arttır, sonra tekrar asker bas, sonra saldır vs vs... Dongu yanı : )
-
Bu arada istihbarat servisinizi seviye 3 yapınca, adamların kasasındakı parayı gorebılıyorsunuz, muhteşem bişey...
( parayı gormek ıcın ıstıhbarat toplamanıza gerek yok )
-
abi istihdam ve teknolojiyi geliştirmek istiyorum dageliştiricek panel yok a.q. :)
-
yahu ben tahribat ittifakını bulamadım dünya 2 deyim emperyalist grubundan ingiltere oldum. ama bulamadım ittifakımızı neden?
-
ewet tahribat diye ittifak yok benim dewlet iran :)
-
hocam biz e olalım yaw ? köministmi ? emperyalistmi? yeşil oldumu ?
ha birde ben bu oyunu bırakmıştım en en son ben 7000 füze yaptığımı hatırlıyom! yeşil ordu araştırma teknoloji vs gibi değerleriniz arttırdığınızda er özel tim komando sonra intahar komandoları ve füze çıkıyor sonrada top çıkıyor saygılar galiba genen üye olma zamanı geldi:D
-
ben az önce kayıt oldum yardıma gelin bana olmuyo böyle.emperyalist grubu-ingiltere ordusu-nick:büyük harflerle wıldtıger saygılar.birde tahribat ittifakını bulamıyorum yardım
-
ya ben anlamadım walla 2 sefer saldırdım ikisinde de geri püskürttüler. ayrıca boştaki asker yazıyo onlarıda birliğime katma imkanım var mı acaba?
edit: pc_worm