Tahribat Orduları Kuruldu...
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Tuğrul Üstad umarım bu konuyu kilitlemezsin :)
Evet Arkadaşlar 09.Mayıs.2007 Saat: 10:00 itibariyle www.savasim.com da tahribat klanını kurmuş bulunuyorum.
Savasim.com da yakında tahribat rüzgarları esmeye başlayacak bir meltemde sen olabilirsin :)
Yönetim kurulu konusunda hassas olunacak ve süreklilik esas olacaktır...
Yer: Dünya 2
ittifak adı: tahribat
-----------------------------hayır kilitlemem zira diğer konuda istek vardı bunda paylaşım var oyunda olsa bilgi aktarımı mevcut.
Zaman zaman insan oyunda oynamak iser elbet.
Başlıkta 1 den fazla olmamak kaydı ile bu oyunu oynayan arkadaşlar linklerini yayınlayabilir.
Bunun dışında abartı olursa konu zayi olabilir en iyimser tahminle tüm linkler silinir.
Sen eski bir üyemizsin beni anlayışla karşılayacağını tahmin ediyorum.
kolay gele.
-----------------------------Umarm gereksiz destek linkleri ile dolmayız. Evet arkadaşlar tahribat ittifağı dünya 2 de ve şuan müttefik sayımız 10.
Destek linkleri konusunda bir düzenleme fikri geliştiriyorum.
Büyümeye ve güçlenmeye hızla devam ediyoruz.
Savasim.com için önemli notlar...:
1. İlk hedef birilerine saldırmak değil stratejiyi belirlemek.
2. Tahribat klanı na dahil olduğunuzda bir duyuru yayınlanacak ve herkes birbirinin destek linkine sahip olucak.
3. Teçhizat konusunda sağlam bir düzeye geldiğinizde yapacağınız bu teçhizatları satmak ve ele geçen para ile zaman kaybetmeden upgrade leri yapmak.
(Dikkat: 5.000.000 $ lık bir upgrade için 10.000.000 $ teçhizat satarsanız geriye kalan 5.000.000 $ ınızı hemen saldırıya uğrar ve kaybedersiniz)
4. Ayrıca gösterim hakkından üst düzeyde istifade etmek istiyorsanız firefox ile aynı pencere farklı tab da açma (ie7de de mevcut ama ben tercih etmiyorum) özelliğini şu şekilde kullanın. ilk tab da asker satın alacağınız ekran. ikinci tab da saldırı yapacağınız liste. üçüncü dördüncü vs istediğiniz kadarına kadarınıda saldıracağınız kişiler ile doldurun.
Ayrıca başlat/çalıştır/calc ile teçhizat satın alacağınız zaman bunu mutlaka kullanın gösterim hakkından kazanırsınız. Örn. Paran 100.000 $ max. kaç asker alacağını hesapla e ona göre al.
Şimdilik bu kadar zamanla resimli tavsiyeler devam edecektir...
-
Tahribat diye bi ittifak kursun biride güçler birleşsin.Salak salak yerlerle ittifak oluşturacağıma beraber oluştururuz.Baktım tahribat adı altında bi ittifak yok...
-

Doktor bu ne?
-
Oyuncu Adı :
rappermcsSıra : 1875 İttifak : Tahribat Ülke : Çin İstihkam : İstihbarat Bürosu Asker Sayısı : 563 Para : 54.127$ Kayıt Tarihi : 07.05.2007 09:53:21 Bu Oyuncuyla Yaptığınız Son 3 Savaş : Daha Önceden Bu Oyuncuyla Hiç Bir Savaşınız Olmamış.
#########
Operasyon Raporu : 11.05.2007 11:39:44
Düşman kuvvetlerinin elinde ;
48 tane ???,
79 tane Özel Tim ve 395 kişilik mürettebat,
81 tane Komando ve 81 kişilik mürettebat,
87 tane Er ve 87 kişilik mürettebat bulunduğu tespit edilmiştir.
Düşmanın ???, ??? durumu hakkında herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır.
Düşmanın elinde ???, ???, ??? olmadığı kesin olarak bilinmektedir...
Düşmanın savunma taktiği Yatay Sıralı olarak belirlenmiştir.
Ayrıca düşman moralinin % 50 seviyesinde olduğu da istihbarat teşkilatınız tarafından öğrenilmiştir.--------------------------------------------
Abu bu savunma bıraz az değil mi sence ?
Neyse... Bu arada yeşil ordu da teknolojileri merak eden arkadaşlar vardı en son:
-
Sorma bu sabah bi hata ile elimdekilerin çoğunu kaybettim.
daha doğrusu 100% bi durum için riske girdim ve durumum şuan pek iç açıcı değil
-
Kafayı yicem ittifak adına Tahribat yazıyrum.Böle bi kayıt bulunamadı diyo
Alla alla.Rapermcs senin ismi aratıyorum çıkıyo ama ittifak adında Tahribat diyorum yok...
-
ya müritler bide şey var savaştıktan sora çok fazla asker ölüyo ve bayağı bi asker açığı oluyo şimde ben bu asker açığını paralı askerle kapatsam iyi olurmu yoksa burdada heryerde olduğu gibi paralı askerler bi s"k"me yaramıyomu??
-
emre-07 bunu yazdı:
-----------------------------Kafayı yicem ittifak adına Tahribat yazıyrum.Böle bi kayıt bulunamadı diyo
Alla alla.Rapermcs senin ismi aratıyorum çıkıyo ama ittifak adında Tahribat diyorum yok...
-----------------------------Tahribat ittifağına katılabilmek içün aynı orduda olman gerrek. şöyle ki sen Yeşil Orduda isen tahribat ittifağına katılamazsın. bu arada tahribat ittifağı hangi orduda ya ? komunist mi emperyalist mi?
ya bakın ne diycem!
her gruptan bi Tahribat ittifağı kuralım. aynı isim olmuyosa bişeler ekleriz Tahribat kelimsenini sonuna sorun değil.
Yeşil Ordunun Tahribat ittifağı
Emperyalist Ordunun Tahribat ittifağı
Komunist Ordunun Tahribat ittifağıböyle birşey yapaLım, nasılım ?
-
iyisein dicem olmaz:P olmazki öle
-
abooo müritler noldu bu savaşıma sql hatası mı ne verio nolcek şindi daha bugün premium almıştım:(:(:(:(: