Tahribat Reklam Mı Alıyor?
-
Bence sen adblock kur kafan tahat etsin,
-
Holy senin görüşünde doğru tabi , paraya ihtiyaç yoksa gerek yok ama siz eşekmisiniz cebinizden server parası ödüyorsunuz.Şöyle bi footerde falan 1 reklam olsa hayırsever müridlerden her gün 1 kişi tıklasa günde bi 150-200 click rahat alır gibi.Google adsensenin piçlikleri falan var ücretler değişiyor çoğu zaman ama kötüde para değil hani .Ama frmtr donanim haber gibi yerlere reklam alıyorsanız almayın :D
-
itina ile reklam kodu verilir :P
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Bence sen adblock kur kafan tahat etsin,
-----------------------------
Adblockdan önce sistemdeki zararlıyı temizlesin :) Firefox ya da Chrome kullanıyorsan eklentilere bak bi. -
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Abü bulusmayi atraksionlu yapmak istesek bulusmayi parali yapariz, reklam niye koyalimki?
Millet deliye hasret biz akilliya adamlar reklam istior siteye ya
yok size reklam =)
-----------------------------lan ne güldüm :))
harbi millet reklam olmasın der :)
şehy 1 yıl boyunca reklam gelirleri aktarılsa ufak reklamlar ayça 22 oturum açtı gibisinden değil :)
her yıl adam akıllı güzel bir organizasyon yapılsagüzel olur
ama yine olmaz diceksiniz :)
-
skonb bunu yazdı:
-----------------------------
para ihtiyaçları olmaya bilir ama reklam alsalar gelen parayla bazı projelere yardımcı olurlardı Ağaçlandır ma , losev , hayvan barınaklarına yada yeni dominler alırla proje geliştir mek isteyen muridlere yardım olmazmı bence güzel bile olur.
-----------------------------cidden harika fikir bencede losev gibi yerlere yardim icin mukemmel bir proje olurdu :) konuya reklam olarak deilde
Losev icin bir Tikde senden gibi bi kampanya baslatmak super olurdu
-
Üyelerin kendi sitelerinin reklamını verebileceği text formatında tık veya gösterim bazlı reklam seçenekleri olabilir aslında. Her konunun ilk mesajından sonra ;
Tahribat Reklamları: Webmaster Sitesi Sohbet Mp3 Dinle v.b gibi reklam seçeneği ile hem göz yormadan text reklamı alınabilir hemde üyeler 7/24 online oldugu platformda kendi sitelerinin reklamlarını çıkartabilir kaç kişi tıklamış veya kaç görüntüleme almış ona görede bi panel yazılır adwords tarzında..
-
google sitedeki tıklamaların hile içerdiğini belirttiği için tekrrardan aynı olayı gerçekleştirmek yersiz.
-
Holy hocam reklam alınması iyi olur en azından bir gelir kaynağı olur ve gerektiğinde sosyal projele, sağlık alanındaki gibi yerlere harcama yapılabilir. Site üyelerinin reklam alınmasını bu kadar desteklediğini başka bir site göremezsiniz :)
-
bu konu daha evveli tartışılmıştı ama sitenin özgün olarak devam etmesi reklamsız sade görünümü herşeyden güzel.
amk bazı sitelere giriosunuz bi tık pop-up havada gelio hemen nefret ediyorum küfrü edede kapatıom :(