folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tahribat Reklam Mı Alıyor?

Tahribat Reklam Mı Alıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bence sen adblock kur kafan tahat etsin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Holy senin görüşünde doğru tabi , paraya ihtiyaç yoksa gerek yok ama siz eşekmisiniz cebinizden server parası ödüyorsunuz.Şöyle bi footerde falan 1 reklam olsa hayırsever müridlerden her gün 1 kişi tıklasa günde bi 150-200 click rahat alır gibi.Google adsensenin piçlikleri falan var ücretler değişiyor çoğu zaman ama kötüde para değil hani .Ama frmtr donanim haber gibi yerlere reklam alıyorsanız almayın :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

itina ile reklam kodu verilir :P

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence sen adblock kur kafan tahat etsin,

Adblockdan önce sistemdeki zararlıyı temizlesin :) Firefox ya da Chrome kullanıyorsan eklentilere bak bi. 

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

Abü bulusmayi atraksionlu yapmak istesek bulusmayi parali yapariz, reklam niye koyalimki?

Millet deliye hasret biz akilliya adamlar reklam istior siteye ya

yok size reklam =)

lan ne güldüm :))

harbi millet reklam olmasın der :)

şehy 1 yıl boyunca reklam gelirleri aktarılsa ufak reklamlar ayça 22 oturum açtı gibisinden değil :)

her yıl adam akıllı güzel bir organizasyon yapılsagüzel olur

ama yine olmaz diceksiniz :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

skonb bunu yazdı:
    para ihtiyaçları olmaya bilir ama reklam alsalar gelen parayla bazı projelere yardımcı olurlardı Ağaçlandır ma , losev , hayvan barınaklarına yada yeni dominler alırla proje geliştir mek isteyen muridlere yardım olmazmı bence güzel bile olur.

cidden harika fikir bencede losev gibi yerlere yardim icin mukemmel bir proje olurdu :) konuya reklam olarak deilde 

Losev icin bir Tikde senden gibi bi kampanya baslatmak super olurdu

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

Üyelerin kendi sitelerinin reklamını verebileceği text formatında tık veya gösterim bazlı reklam seçenekleri olabilir aslında. Her konunun ilk mesajından sonra ;

Tahribat Reklamları:  Webmaster Sitesi     Sohbet     Mp3 Dinle    v.b gibi reklam seçeneği ile hem göz yormadan text reklamı alınabilir hemde üyeler 7/24 online oldugu platformda kendi sitelerinin reklamlarını çıkartabilir kaç kişi tıklamış veya kaç görüntüleme almış ona görede bi panel yazılır adwords tarzında..     

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

google sitedeki tıklamaların hile içerdiğini belirttiği için tekrrardan aynı olayı gerçekleştirmek yersiz.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Holy hocam reklam alınması iyi olur en azından bir gelir kaynağı olur ve gerektiğinde sosyal projele, sağlık alanındaki gibi yerlere harcama yapılabilir. Site üyelerinin reklam alınmasını bu kadar desteklediğini başka bir site göremezsiniz :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

bu konu daha evveli tartışılmıştı ama sitenin özgün olarak devam etmesi reklamsız sade görünümü herşeyden güzel.

amk bazı sitelere giriosunuz bi tık pop-up havada gelio hemen nefret ediyorum küfrü edede kapatıom :(

Living Death
Toplam Hit: 7180 Toplam Mesaj: 58