Tahribat Samsun Buluşması...Sonuçlandı...Resimler İçerde...
-
efeniiiiiimm, saat 11:30 itibariyle sinoptan fatih abiyle (mrfatih57) harekete geçtik. eğer cüzdanım kaybolmamış olsa
ve onu aramakla uğraşmayıp daha erken yola çıksaydık herşey daha farklı olabilirdi. saat 2:00 da samsuna indik.
buluşmada zaten saat 2:00 de olduğu için biraz çay molasıydı falan geçiktik. site camii nin altında hede hödö çay bahçesinde buluştuk.
fatih abi sohbete bi başladı sonra iice kaynaştık. gelecem deyipte gelmeyenler hakkında hiç de iyi olmayan bi dedikodu ettik.
soğuk bişiyler içtik sonra kalktık ordan bi okey atalımm dedik. ama ne okeydi beaaa
4 kez üstüste bittim. akşama kadar okey oynadık. garsonun biri 5 kez bu masa
hamburger istedimi diye sorup bizi gıcık etti. o arada fatih abi ayrıldı, bizde yemek yemeye geçtik. saçak fast fost ta yemek yedik. yemek bittikten sonra
hesap ödeemek için gidince mrt_ge-force cengaverlik edip hoop burası bizim dedi. orayıda bedavaya getirdik. sonra geçtik meydana meyve sularını falan
aldık o arada mehmet diye biri geldi. biraz anormal bi arkadaş herhalde, pc başında fazla kalmaktan beyni bulanmış...;) gerçi ordakilerin hepsi öyleydi
ama...:D sonra birden güüüüüüüümmmmmmm diye ses geldi dedik aha canlı bomba, ankaradaki burda oldu hede hodo kaçın... meğer havaii fişekmiş. çok yakında
patladı ama ödüm bokuma karıştı. sonra samsunun simgesi atatürk heykelinin ordada bi fotoğraf çekinelim dedik ama çeken eleman(mehmet) heykeli deil sadece
bizi almış onun için bi anlamı olmadı pek. sonra ayrıldık daha doğrusu ben ayrıldım diğerleri ne yaptılar bilmem. onlar anlatsınlar... velhasılkelam
binaenaleyh çok güzel bi buluşmaydı yeni arkadaşlar edinmiş olduk, tbtli olmak bir ayrıcalıktır...;) -
ulan okeydeki garson manyaktı yaaa adam 43424324 kere burdan hamburger isteyen varmı dedi biz koptuk :D
geforce la aynı yerde çalışmışız zamanında onun muhabbetini ettik ben eskilere gittim efkarlandım amk
o kadar dedim içelim diye içemedik :( neyse bundna sonraki buluşmada herkesin kafayı 100000000000 yapacam :D
bundan sonra ben amasyaya gidelim derim :P
-
pfff gelebilseydim keşke a.qm
-
Yaww mimar osman sınav senin yanında bok yemiş.
ama jubanın bi önceki msjında dediği gibi.güzel bir gündü.gelmeyen arkadaşları rahmetle andık.(gerisini siz düşünün..)
Meydan Sefasıda güseldi..
ordaki her arkadaş birbirinden kaliteli değerli kişilerdi.gelen arkadaşlara tek tek ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim..
not : Elmaşekeri senle ayrı görüşcem ben ..
Saygılar selamlar
-
lan varya sen karşıma çıkma elmaşekeri .bide gelmiş reklammı yapıyorsun.juba kardeşim sen sokakta bilye oynarken samsunforum.org yi açmış sen tutup iki kuruş param var diye şerefsizlik yapıp gencsamsun zart zurt site açıyorsun.delikanlı olup abilerinin yaptıklarına saygı duysana.bide samsunlu olucan..bide ibnelik yapıp samsunforumun userlerinin maillerini kız msn nine ekliyorsun reklam yapmak için.yorum yapmama gerek yok bu hareketine .
delikanlı ol delikanlı şeker çocuk.
-
bidahakine cidden amasya buluşması yapalım samsundaki arkadaşlar gelebilir herhalde ama çevre illeri bilmiyorum. Cidden çok eylendik çok zevkli oldu o gelmeyenler ve elmasekeri sen çok şey kaçırıdnız muhabbet çok manyaktı :)
-
olayın parayla ne alakası var a.qm ? ayrıca juba nın abim olduğunu nerden çıkardın ? + ben jubaya gelemedim konusunda açıklamayı yaptım ve en çok buluşmak isteyenlerden biri bendim zaten konuyu ben açtım
-
neyse ya kavga etmeyin şimdi:D ee benden sonra birşey yaptınızmı beyler?
-
ayrıca ben kime ne söz vermişim sadece buluşalım diye konu açtım gerisinede karışmadım
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=6&folderid=43856
ve zaten buluşma saatini bile bilmiyodum msnden juba ya sordum buluyozmu diye akşam ayarlıcaz gibi bişi dedi tam hatırlamıom sonrada haberim olmadı !!!!!!!!!
biilip bilmeden ahkam kesme !
şu sizin üyelere email olayıda liseli şirinlerin işi !
-
hacı sen o açtığın konuya bak kaç kere yazmışım cumartesi saat 2 de site camiinin otoparka bakan tarafında buluşacaz diye. artı liseli şirinler nerden biiyoda giriyo siteye üyelerin maillerini alıyo anlamadım :D
neyse uzatmaya gerek yok...
işte buluşmadan bi kaç foto 22 mb amk indirmeyenler vardır...
http://img505.imageshack.us/my.php?image=img0059ef6.jpg
-
maynakrifatın tişörte dikkat:D