folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Samsun Buluşması...Sonuçlandı...Resimler İçerde...

Tahribat Samsun Buluşması...Sonuçlandı...Resimler İçerde...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    adana kdar olmasa da iyiymiş :\

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek
    tamam beyler elma şakarini bulduk rahat olun. Jubaya havale etcem onu :) Burası samsun sende biliosun...tek mermi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

al sana övündün samsunlu olmayla bi yazı

not: samsunlu değilim sadece samsunda yaşıyorum

dışardan bakılınca gelişmiş gibi görünen ama içi boş bir şehirdir.

- insanları çok dinimize düşkünüz, namusluyuz, müslümanız diye geçinir ama liseli kızlara tecavüz eden imamları bile vardır. sürekli bir seks skandalı ortaya çıkar. uyuşturucu deseniz diz boyu…
    - çoğunluğu boş insanlar. geleceğe dair hiç bir beklentisi olmayan, sırf yolda yürürken yanlışlıkla koluna biraz çarptın diye orada seni bıçaklayıp öldürebilecek kadar boş insanlar. şehrin en kalabalık yeri olan çiftlik caddesi’nde bir lise öğrencisinin sırf bana bakıyor diye koca adamın kafasına bıçak saplamasına şahit olmuş biriyim.
    - lise gençliğinin aklı bir karış havada. elinde silahla okula dalıp arkadaşlarını katledenleri de gördük. sonra da takım elbise giyip teslim olmaya gitmiş. tabi bunun sebebini binlerce kişinin toplanıp büyük bir çoşku içinde kurtlar vadisi’ni izlemesine bağlayabiliriz. kızlar desen neresini açacağını şaşırmış, üniversiteden bir sevgili bulmak için yapmayacağı yok. aslında kızların bir yerlerini açmasına karışmam ve beni ilgilendirmez ama çok gençler be kardeşim. daha çocuk hepsi. sonra da ufacık çocuğa 20 kişi tecavüz etti diye hergün haber çıkıyor samsun’da…
    - türkiye’nin en verimli topraklarından birine sahiptirler ve doğal güzellikleri çoktur. ama bunu kullanamamışlardır. büyük bir tarım şehri olabilecekken sanayiye yoğunluk vermişler ve türkiye’nin en kirli havalarından birine sahip olmuşlardır. çevre mühendisi olarak söylüyorum bu millet bu havayı solumaya devam ettikçe yakın bir gelecekte kanser vakaları artacaktır.
    - ekonomisi tamamen üniversite öğrencisine bağlıdır. bizden geçiniyorlar ve tatillerde sinek avlıyorlar. şehrin kültürel düzeyini arttıranda tamamen öğrencilerdir. ama yine de bir öğrenci şehri olamamıştır. nasıl kazık atsam, nasıl soysam diye yırtınırlar. öğrenciyi resmen sömürüyorlar.
    - üniversite okumak için dışardan gelen herkes bu şehir hakkında hiçbir bilgisi olmadan geliyorlar ve hepsi “nerden geldim buraya, ne işim var benim samsun’da” diyerekten pişman oluyolar. üniversite bittikten sonra bir daha bu şehre uğrayacaklarını sanmıyorum.
    - bu anlattıklarım samsun’da yaşayan herkes için geçerli değildir. çok iyi insanlarda vardır ama samsun’un yerli halkının çoğunluğu anlattığım gibi. dışardan gelip yerleşen çok insan vardır. bir de üniversitenin katkısıyla gelişmiş görünür birazcık ama köylüsünün nerdeyse hepsi aşırı yobazdır.

not: samsun’lu olanlar yine kızacaklar ama öyle be kardeşim. hergün ayrı bir rezillik oluyor ve öyle istanbul gibi devasa, nüfusu çok fazla olan bir şehir değil. herkes mafya herkes dayı. kendi bacısına bakanı bıçaklarlar, başkasının küçücük kızlarına tecaüz ederler. yine de dediğim gibi çok iyi insanları da vardır ama azınlıktadır.

http://www.gencsamsun.com/blog/?p=35

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

elma şekeri sana söz benim sitelerimin hepsinde senin sitenin reklamını yapacam :d

bu arada samsuna laf atma amk hem diyosun samsunlu değilim hem samsunu kötülüyosun..

stop!

birde 2.tahribat samsun buluşmasına seni bekliyoz :P

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sen konuşma okadar birleştircez birleçtircez dedin bide ben yönlendiriodum domaini hala oyalıon
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

ya valla o konuda kusura bakma güçlerimizi birleştirsek iyi de ben senin üyelerinin alayını banlarım amk :d çok küfrediyolar hacı siktiret

artı o portal çok dandik

artı ben siyah ağırlıklı renkleri değiştirmem ;)

olduğu gibi domaini yönlendirceksen gel hacı üyeler de baştan üye olur nolcak :d

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

şeker çocuk
    yazdığın yazılara hiç bişe demiyorum.samsun hakkındakiler dahil ..Bende Samsunlu Değilim Ama  çeyrek asırdır Burdayım.

Seninle İlgili Bi Sorunum Yok.ikili bakış atanlar oldu ..neyse

hadi saygılar 

Toplam Hit: 3416 Toplam Mesaj: 18