Tahribat Satranç Turnuvası (Yeni)
-
Isim:Burak
Mynet kullanıcı adı:Yok alacam ;)
msn:dr.kill@manyakpc.com
Online olduğu zaman aralığı:günün yaklaşık 9 saat i online ımdır. MSN PEK AÇMAM.. am günde bi 20 - 1 saat arası belki açarım.. PM ile ulaşın ama katıldıysam. -
admınler allah degıl devam edın guzel gıdıyorsunuz.
-
Geçende santraçta güzel gidioduk.iptal edildi.
Üstelik ben finaldeydim :( -
yok bu sefer adminler iptal etmedikçe turnuwa dewam eder.iptal olma olmaz.Gelmeyen hükmen yenilir.isterse kimse gelmesin sizde şampiyon olursunuz :).hehe :)
-
Adminler ALLAH değil bizde bilyoruz bundan önceki turnuvayıda gördük adam gelmiyodu....Okadar kişi adını yazdırdı 6 kişi oyun oynadık.
Buda demektir kimse sorumluluklarını bilmiyo işin içinde admin olacak maca saatinde gelmiyeni banlicak.. -
tornavida "içinde admin olacak maca saatinde gelmiyeni banlicak.. " Bizde öyle dedik gelmeyenlere ceza verilsin bi dahaki turnuvayada katılamasın diye ama neyse polimiğe girmiyelim.
Bu turnuvaya katılmıcam diğer arkadaşlara başarılar.
-
İşin içinde admin veya mod varsa mac saatine gelmeyen banlanacaksa ben varım :)
Persian ikimiz diğer turnuvada filane kaldık istersen seninle öylesine mac yapalım.. -
Hojalar 18 hazirandan sonra yapılacaksa ben varim...
-
ya 32 kşii zaten o tarihten önce toplanamaz gibi geliyo o yüzden sen yaz eğer 18 den önce olsa bile seni 1 gün bekleriz :) olurda çatlak sesler çıkarsa senin maçı 18 den soraki gün e koyarız sen katıl.
-
sözünde durmayan sorumluluk almaya ehil olmayan kişidir. Soyutlayın o tur ınsanları. Admınler adamı nıye maca gıtmedın dıye banlayamaz. Etik değil.
Toplam Hit: 5188 Toplam Mesaj: 42