Tahribat Satranç Turnuvası (Yeni)
-
Removed...
-
beyler ben 24 saat ınternetteyım adı:avres
mynet uye adı:kubilaytosun
msn:kubilay_tosun@hotmail.com -
evet arkadaşlar bencede ööle nette felan olmaz bu iş biraz sosyalleşelim artık.Doğuhan ınında dediği gibi (illa beyoğlu orta kave olması şart deil) bi yerde toplu halde buluşup hakemler eşliğinde yapalım bu turnuvayı.Öyle bi uygulama yapılırsa bende katılırım bu turnuvaya.
-
doğuhan,prokto sonuna kadar arkanızdayım eğer olumlu tepkiler gelirse hertürlü ayarlama yaparız mynetle fln olmaz bu işler hemde tanışak kaynaşak
-
ben ne istanbula gelecem gelin antalya çallı klübüne :D
-
gercekte olursa fena olmaz yazın bende gelmeye çalışırım.Ama online olanın başlaması için 32 kişi dedim ama 32 kişi çıkmıcak şu an daha 11 kişiyiz o yüzden 16 olsun başlayalım
-
beyler istanbulda bu iş olur dienler bi toplanıp yapalım bu işi harbiden.İstabulda (herhangi bie yerde) buluşup satranç turnuvasına katılcak olan arkadaşlar bi el kaldırsınlar şimdi.
Adminler sizde gelin yanlız bırakmayın bizi oralarda.
Şimdi bu tip bi uygulamayı kabul edip gelecek olan arkadaşlar bi topic lütfen nerde nasıl buluşalım? bi yazıverin. -
hadi beyler 5 kişi daha lütfen. Hepinizi yeneceğim ;) bide kaç dk lık oyunlar olacak?
-
iyi , güzel yapıyosunuz da böyle olmamış bence... en azından böyle online bi satranç programı felan olsaydı ordan rahat rahat yapardınız şimdi mynette herkes birbirine girecek pek bi anlamı olmayacak.
-
Isim:mustafa
Mynet kullanıcı adı:xamelexamelex
msn:amele.mit.gov.tr@hotmail.com
Online olduğu zaman aralığı:13:00 19:00
Toplam Hit: 5194 Toplam Mesaj: 42