Tahribat SEO
-
Oncelikle SEO hic ilgi alanima girmeyen bir bolum ama merak ettigim bir sey var. Nasil olurda Tahribatta acilan bir konu ertesi gun google da en basta gorunebiliyor. SEO nun teknigi nedir? Bilen varmi ?
-
Hocam en basitinden sitenin günlük hitine bak.TBT de her saniye vızır vızır adam kaynıyo.
-
daha öncede soruldu bu tür sorular
sadece hite bağlamak haksızlık olur
ögzünlük
istikrar
kalite
dergahın yaşı hepsinin katkısı var ama bu kadarda abartılacak birşey değil sonuçta rekabeti düşük kelimelerde çıkıyor genelde.
-
Hayir hocam, mesela dun bir konu aciliyor, diyorki ""bla bla bla", ertesi gun google dan bla bla bla diye aradinmi karsina Tahribat cikiyor en ustte. Yani google nasil bir gunde indexliyor ve neye gore indexliyor.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
Hayir hocam, mesela dun bir konu aciliyor, diyorki ""bla bla bla", ertesi gun google dan bla bla bla diye aradinmi karsina Tahribat cikiyor en ustte. Yani google nasil bir gunde indexliyor ve neye gore indexliyor.
-----------------------------Hocam tbt de bir konuyu açtıktan sonra zaten bikaç dk da 100 hit alıyo konu sonra coşuyo.Google de indexlerken öncelikle hit e bakıyo.Ayrıca burdaki konuların benzeri yok.Yani özgünlük.TBT müridlerinin zekası o derece aşmış ki akla hayale gelmez konular açıyorlar bu da tbt nin üste çıkmasını sağlıyo.
-
-
benim gereksiz blog bile 10 dakikadan kısa süre içinde indexleniyor, sebebini bilmiyorum tabii =))
-
O zaman hocam bloguna Harika Photoshop Çalışmaları diye bir baslik ac, bakalim bir gun sonra google kacinci sirada cikacaksin. Bence bu indexlemeden baska birsey.
-
valla genelde ingilizce kastıklarım hep ilk sayfada çıktı, bir ara holyzone ile kapışmayı denedim yemedi...
ama tahribatın seo şeysi tartışılmıştı forumda, ararsan bulabilirsin...
herşeyden önce çok eski bir domain olması büyük artı diye yorumlar almıştık işin ehli insanlardan....
-
indexlenme hemen oluyor ama üst sıralarda çıkması farklı bişi
birde öyle her konu çıkmıyor belirli konular en üste çıkıyor
-
9 yaşında domain en nihayetinde..