Tahribat SEO

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Oncelikle SEO hic ilgi alanima girmeyen bir bolum ama merak ettigim bir sey var. Nasil olurda Tahribatta acilan bir konu ertesi gun google da en basta gorunebiliyor. SEO nun teknigi nedir? Bilen varmi ?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek
    Hocam en basitinden sitenin günlük hitine bak.TBT de her saniye vızır vızır adam kaynıyo.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

daha öncede soruldu bu tür sorular

sadece hite bağlamak haksızlık olur

ögzünlük

istikrar

kalite

dergahın yaşı hepsinin katkısı var ama bu kadarda abartılacak birşey değil sonuçta rekabeti düşük kelimelerde çıkıyor genelde.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hayir hocam, mesela dun bir konu aciliyor, diyorki ""bla bla bla", ertesi gun google dan bla bla bla diye aradinmi karsina Tahribat cikiyor en ustte. Yani google nasil bir gunde indexliyor ve neye gore indexliyor.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hayir hocam, mesela dun bir konu aciliyor, diyorki ""bla bla bla", ertesi gun google dan bla bla bla diye aradinmi karsina Tahribat cikiyor en ustte. Yani google nasil bir gunde indexliyor ve neye gore indexliyor.
    -----------------------------

Hocam tbt de bir konuyu açtıktan sonra zaten bikaç dk da 100 hit alıyo konu sonra coşuyo.Google de indexlerken öncelikle hit e bakıyo.Ayrıca burdaki konuların benzeri yok.Yani özgünlük.TBT müridlerinin zekası o derece aşmış ki akla hayale gelmez konular açıyorlar bu da tbt nin üste çıkmasını sağlıyo.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bak hocam dun konu acilmis "Harika Photoshop Çalışmaları" diye. Bak buda google arama sonucu

http://www.google.co.jp/search?hl=en&source=hp&q=%22Harika+Photoshop+%C3%87al%C4%B1%C5%9Fmalar%C4%B1%22&btnG=Google+Search&aq=f&oq=

Tahribat en ustten 3. sirada. 60.400 sonuc icinden

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    benim gereksiz blog bile 10 dakikadan kısa süre içinde indexleniyor, sebebini bilmiyorum tabii =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    O zaman hocam bloguna Harika Photoshop Çalışmaları diye bir baslik ac, bakalim bir gun sonra google kacinci sirada cikacaksin. Bence bu indexlemeden baska birsey.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

valla genelde ingilizce kastıklarım hep ilk sayfada çıktı, bir ara holyzone ile kapışmayı denedim yemedi...

ama tahribatın seo şeysi tartışılmıştı forumda, ararsan bulabilirsin...

herşeyden önce çok eski bir domain olması büyük artı diye yorumlar almıştık işin ehli insanlardan....

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

indexlenme hemen oluyor ama üst sıralarda çıkması farklı bişi

birde öyle her konu çıkmıyor belirli konular en üste çıkıyor 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    9 yaşında domain en nihayetinde..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
Toplam Hit: 2307 Toplam Mesaj: 23