Tahribat SEO
-
Toplam: 99.922 Backlinke sahip..
-
1 günde değilki 5 dakka.
site 9 yıllık + özgün içerik + 20k hit :Ç
-
ulan adam sıralamadan bahsediyor siz index hızından. index hızı kolay iş benim kişisel biloğum 2 3 dk da indexleniyor.önemli olan sıralamada başı çekmek özellikle rekabeti yüksek kelime / kelime gruplarında.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
ulan adam sıralamadan bahsediyor siz index hızından. index hızı kolay iş benim kişisel biloğum 2 3 dk da indexleniyor.önemli olan sıralamada başı çekmek özellikle rekabeti yüksek kelime / kelime gruplarında.
-----------------------------mühim olan niyettir, kurcalama :P
-
örneğin idman konusunda
-
@Nitrous: Dostum tam olarak senin dedigin seyden bahsediyorum.
@Kreyzi: En altta olmasi sorun degil, onemli olan ilk sayfada olmasi mesela İdman İndir Program seklinde veya İdman İndir Programi veya İdman İndirme Program seklindede aratsan Tahribat her zaman ilk sayfada.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------@Nitrous: Dostum tam olarak senin dedigin seyden bahsediyorum.
@Kreyzi: En altta olmasi sorun degil, onemli olan ilk sayfada olmasi mesela İdman İndir Program seklinde veya İdman İndir Programi veya İdman İndirme Program seklindede aratsan Tahribat her zaman ilk sayfada.
-----------------------------tamam işte domain eski belli sağlam bi hiti var özgün içerik gogıl sever böyle şeyleri önlere taşır
-
daha önce yazmıstım.. bi daha yazamam.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
daha önce yazmıstım.. bi daha yazamam.
-----------------------------Bir daha yazamassan bari linkini ver en azindan.
-
yüce rabbim şeyhimize uzun ömürler versin...