Tahribat SEO Hakkında.
-
sitemapı her gün güncellemek gerekli ama seo da güncelleme yapmasanda otomatik örümcekler tarafından yakalanır
sitemapda daha fazla sayfa indexlenir ama genelde seoda aramalarda daha üst sıralara çıkılmasına yardımcı olur
-
seo ile alakali pek derinlemesine anlatilmamis ama ise yarar bilgilerin bulundugunu dusundugum bir adres
-
redLine bunu yazdı:
-----------------------------sitemapı her gün güncellemek gerekli ama seo da güncelleme yapmasanda otomatik örümcekler tarafından yakalanır
sitemapda daha fazla sayfa indexlenir ama genelde seoda aramalarda daha üst sıralara çıkılmasına yardımcı olur
-----------------------------Hergün güncellenmediğini nerden biliosun :)
-
linux un faydaları bi htaccess yazarsın seo uyarlarsın . aslında tahribatta titleler konu icerigiyle aynı olsa bile hit getirecegine eminim.
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------SEO ne ceo olmasın o
-----------------------------Zujauhauhauhahus dqwoerk ölş
:F:F:F:D:D:D:D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
redLine bunu yazdı:
-----------------------------sitemapı her gün güncellemek gerekli ama seo da güncelleme yapmasanda otomatik örümcekler tarafından yakalanır
-----------------------------Hergün güncellenmediğini nerden biliosun :)
-----------------------------ben güncellenmediğini söylemedim ama büyük forumlarda günde ortalama post sayısı 500'den fazla olanlarda her gün sitemap oluşturup güncellemek bence biraz ameleliğe girer Sonuçda yanılmıyosam tahribat'ın hit kaygısı yok ki herhangi bi reklam olmadığından sitede bu kolayca anlaşılıyo yani bu durumda seo daha mantıklı derim ben site map'a göre. hem sonuçda iki üç metayla örümceklerin günde kaç kere uğramasını istediğinizi hangi saatler arasında uğramasını filanda düzenlerseniz (bakmadım düzenlenmişmi diye) seoyla bi ömür boyu sitemap hazırlamaya gerek kalmadan siteyi tamamen indexletirsiniz tabii yine son düşünce sizin kolay gelsin.
-
burdaki sitemap oto güncellenio sen yeni konu açınca sitemap'a eklenio
ama dediğin gibi seo'nunda büyük getirisi var.