Tahribat Sitesine Post Yazarken İsyan Edenler ( Opera )
-
1. Firefox 42,48% 2. Internet Explorer 37,17% 3. Chrome 14,27% 4. Opera 4,78% 5. Safari 0,57% 6. Opera Mini 0,36% Tamamen kullanıcı tecrübesini yansıtıyor bu tablo, firefox kullanan sayısı %42 lerde :|
-
bu sorunu ben de mail olarak atacaktım. mesela dün bi konuda youtubedaki bi yorumu yazmak istedim, metin editörü gene sacmaıadı, arac cubugundaki simgeler yok oldu, dolayısıyla yazılar birbirine girdi.
-
chrome kullanin nirvanaya ulasin
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
1. Firefox 42,48% 2. Internet Explorer 37,17% 3. Chrome 14,27% 4. Opera 4,78% 5. Safari 0,57% 6. Opera Mini 0,36% Tamamen kullanıcı tecrübesini yansıtıyor bu tablo, firefox kullanan sayısı %42 lerde :|
-----------------------------Bİlinçli kullanıcıların hali bi başka :Dexplorer'ı 5 lerde görmek istiyoruz
-
opera kadar kullanışlı esnek rahat bi tarayıcı yok bence. ie kadar rezil ota foka hata verip kapanan başka bir tarayıcı yoktur heralde
-
Benim kıl oldum chrme 3 sn açhlırken diyerleri 5 sn açılıyo+opera takılıyo gibi geliyn baa
-
narkozMRT bunu yazdı:
operaya destek veiryo tbt ama bu kural güncellenmemiş. güzel kardeşim renenin kendisi opera kullanıyor zaten.
-----------------------------rene Firefox kullanıyo her baktığımda,,, anlık operada görmüşündür :)
ff candır.
bazen download yaparken genellikle, mesajı editlemek için içine girince hiçbişey yazamıyorum 1-2 kere yenileyince düzeliyo.
-
denenememememe khkhkhkhkhkhk
jbende sorun yok karizmatik hala :) epeyide hizli acildi
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
operanın sürümü kaç kardeşim 10.0 ise normal çalışıyodu.2-3 kere güncellendi opera. en son 10.53 Sürüm 10.53 Derleme 3374 Platform Win32 -
narkozMRT bunu yazdı:
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
operanın sürümü kaç kardeşim 10.0 ise normal çalışıyodu.2-3 kere güncellendi opera. en son 10.53 Sürüm 10.53 Derleme 3374 Platform Win32
-----------------------------hocam sende firefox kullan ya alla alla