Tahribat Sitesine Post Yazarken İsyan Edenler ( Opera )
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Bende niye olmuyo :|
Karizmatik editörün boyutu cok büyük, üstelik cok fazla dosya cekiyor acılmak için,
özel işleriniz haricinde basit editörü kullanın...
-----------------------------dai en azından basit editöre sadece resim ekleme dalgası koysak olmazmı
-
wert bunu yazdı:
Karizmatik editörün boyutu cok büyük, üstelik cok fazla dosya cekiyor acılmak için,
-----------------------------dai en azından basit editöre sadece resim ekleme dalgası koysak olmazmı
-----------------------------resim eklemek çok basit. yazı kopyalar gibi resmi kopyalayın. sonra ctrl + v basit metin editörüne yapıştırın..
operada bu olmuyor mu?
-
Chrome iyidir, firefox'u bırakıp chromeye geçtim dün, Tahribat daha hızlı :)
Birde Tahribat Javascript tabanlı tinymce kullanıyor galiba. Yeni mesaj yazarken, eğer tarayıcı opera ise opera uyumlu bir yazı editörüne yönlendirebilir. Veya şu karizmatik Metin editorünün yanına, Opera Metin Editörü diye bir şey koyulur, oraya tıklayıp Opera uyumlu bir yazı editörüne geçilir.
Şurda (http://www.freerichtexteditor.com/) Opera 9 uyumlu bir editör var, opera 10 ile de uyumlu olur sanırım. -
pessimist bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
-----------------------------resim eklemek çok basit. yazı kopyalar gibi resmi kopyalayın. sonra ctrl + v basit metin editörüne yapıştırın..
operada bu olmuyor mu?
-----------------------------dediğin olay ie de oluyor ama operada malesef olmuyor ..
-
firefox kullan bütün dertlerin çözüm bulsun.. bazen ff nin de saçmaladığı anlar oluyo o zamanda chrome imdada yetişiyo :)
-
narkozMRT bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
operada bu olmuyor mu?
-----------------------------dediğin olay ie de oluyor ama operada malesef olmuyor ..
-----------------------------Nasıl olmuyo :/ Ben kullanıyorum...
-
Geçen bahsettim, bende sorun yaşıyorum... karizmatik editör çalışmıyor... operayı da seviyorum...
-
ben firefox kullanıyorum bende de problem oluyor alıntı yaparken herzaman olmasa da..
yazılar geliyor ama hiçbişekilde müdahale edemiyorm yenileyince kendine geliyor.
-
güncelliyorum son versiyon ile
-
chrome kullanıyorum pis işlerimde firefox kullanıyorum gayet memnunum... ie artık öldü bnm için...
chrome gayet basit sade arayüzü iyi kullanıslı ve HIZLI bi kullanıcı...
Firefox çok karısık yani karısıklıktan kastım düzenli değil gözüme hos gelmiyo bnm :)
performans açısından bana göre
chrome: ııııııııııııııııı[]ııı
firefox: ııııııııııııııı[]ııııı
explorer:ıııııııııı[]ııııııııı