folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Sözlük Olsa...

Tahribat Sözlük Olsa...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Gereksizdir..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/sozluklist.asp bu sözlük neyinize yetmio lem :P bak rene o kadar uraşmış kelime eklemiş bakın işte ordan :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

yaw rene hocam cuk die koymuşun lafı bari olabilir, bakarız falan diyeydin

gerçi sizde haklısınız üstteki mesajımdada yazdığım gibi uğraşacak adam lazım. bide

zümsuk kardeş reklam falan  yazmısın ya kardeş bence tahjribatın reklama falan ihtiyacı yok ya adı yeter zaten

ama olsa güzel olurdu gerçi tecrübe edilmiş bişe zamanında açılmış sitede mürüd kalmamış

yine de admin abiler bilir..

(((böyle bi kötü oldum bi fena oldum mendil verin bana la ;))

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    sozluk deyince aklıma "hacker anlatıyor" entrysi geldi :) zuhauha ne gülmüştük

sırıtma la.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı:
    -----------------------------

zümsuk kardeş reklam falan  yazmısın ya kardeş bence tahjribatın reklama falan ihtiyacı yok ya adı yeter zaten

ama olsa güzel olurdu gerçi tecrübe edilmiş bişe zamanında açılmış sitede mürüd kalmamış

yine de admin abiler bilir.

-----------------------------
    neden hiti kotu birşey görüyorsun ki?Hit bana göre gelişmektr.Gelişmeyi gösterir 10 kişiye hit-ap ediyorsan senin formun 10 kişilik gelişmiştir.Reklam olmamıştır şudur budur sonuçta reklam yapamamışsındır 10 kişi işte kesin net.

Tahribat binlere hitap ediyor.Tahribat çok geniş bir site.Fakat dahada açılmanın neresi kötü?Yeni düşünceler yeni insanlar kazandırmak gelişmektir.Foruma 3-5 tane ertan abi gibi (aklımda direk o var diğerleri darılmasın) br kaç adam gelecektir.

Hit zararlı değildir.Sen kaç kişiye hitap ediyorsun.NE kadar genişsin?İşte bunlar hitle ölçülür.Ama kaç üye vs. değil günde kaç üye gelmiş bakmış ortalama bir sonuçtur.Neden işte flash fox vs.. kanald gibi izlenmiyor?Hitap meselesidir.Bütün genel kitleye hitap edersin öyle bir hitap edersin ki millet gelir sana.Şeyleri demiyorum çeşitli düşünce yapıları üzünden forumlara gelen var.Wcdir ayttır falan onları demyiorum genel olarak.

Google mesela hiti bol nedne bol diğer arama motorlarının eksikliği nedir?Google geniş kitleye hitap eder.Gelişmiş arama tercihleri vardır şudur budur.Ben sözlük olsa vaktimin büyük kısmını sözlükte geçiririm.Rene demiş gereksiz birşey diye ancak dedim ya sözlükten hoşlanan tipler için sözlük şart.Google gmail yaptı resimli aram şudur budur hakerlar için ayrı işte ülkeler için farklı logolar.

Sonunda ne oldu kral olarak tahta oturdu çok yon verdi.Hea holynin renenin diğer üyelerin bileceği iştir.Fakat bana göre çok uğraş olmayacaksa açılsın bir tane sözlük hatta oylama yapalım :).

holy bize sözlük yap!! kumpanyası.Rene holy dedim diyeyse senin adını koyarız ayıp ettin :D rene bize sözlük yap.Ben genel olsun diye didim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

rene abü ilgilenemem veya ilgilenemeyiz diyorsan  mutlaka ilgilenecek olan arkadaşlar vardır mesela ben:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    deli olur :) ..bütün vaktimi ayırabilirim :P ..eğer görev verilirse :) ..gerçi açılması da meşçhul ama :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Bence yetiyo ya site,sözlük de zamanında güzeldi de iki taraflı takip zor oluo bence site yeterli...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abicim yaw neden sorun olsun ki sen aynı anda internete girip msnde yazışıp maillerine bakıp tahribata girmiyor musun buda öyle olcak sözlük+tahribat+msn vs.. bir den çok iş yapılır.Orası mırc tarzı bir yer olmayacak ki sürkeli kal.Arada girip bakarsın dğeişik olur.

Orda dilediğimiz gibi cıvıtırız.Yani burda bir iki şey var yazılamayan onlar orda yazılır.mesela heykrı yazarsın heykır sizin için ne ifade ediyor?Tarhbiat sizin için ne ifade ediyor.Özgürce söyleye bilirsin abicim.2-3 bin ziyaretçimiz var en az 500 kişi gelse 100 kişi sürekli yazsa nasıl ortam olur düşün.

Bir çok konu olur.Normal insanlarda gelir.Kafalarındaki şeyler için.Adam mesela yazar sözlük diye tahribat çok girildiğinden direk sozluk.tarhibat.com sonra adam girer bakar oo ortam süper millet burda eğleniyor coşuyor.Tahribat.com a girer aboo eğlence bilgi gırla gidiyor.Der arkadaşına olm bak süper bir site buldum.

Yeni adamlar yeni hikayeler, yeni düşünceler yeni yeni yeni....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

zümsükcüm galiba ortada bi yanlış anlaşılma var ve konu biraz esnemiş benim mürüd kalammıştan kastım herkesin zamanında tahribatın sözlük domainena gidip orda vakit geçirmesi idi.

benim tahribatın reklama ihtiyacı yok derken "ikenki" kastım tahribatın başlı başına bi karizmasının  oluşuydu zaten herkes birbirine yeterince reklamını yapıor.

ona mahsuben şettirdim..

bende istiyorum böyle bir sözlük açılmasını  lakin rene  hocam direk "gereksizdir" demiş sonuçta zamanın da yapıp bunu tecrübesini  kazanmışlar belki zorluğundan belki başka nedenden açılmazsa  saygı duyarız...

matematik24.com
Toplam Hit: 4618 Toplam Mesaj: 26