folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Sözlük Olsa...

Tahribat Sözlük Olsa...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı:
    -----------------------------

zümsükcüm galiba ortada bi yanlış anlaşılma var ve konu biraz esnemiş benim mürüd kalammıştan kastım herkesin zamanında tahribatın sözlük domainena gidip orda vakit geçirmesi idi.

benim tahribatın reklama ihtiyacı yok derken "ikenki" kastım tahribatın başlı başına bi karizmasının  oluşuydu zaten herkes birbirine yeterince reklamını yapıor.

ona mahsuben şettirdim..

bende istiyorum böyle bir sözlük açılmasını  lakin rene  hocam direk "gereksizdir" demiş sonuçta zamanın da yapıp bunu tecrübesini  kazanmışlar belki zorluğundan belki başka nedenden açılmazsa  saygı duyarız...

:D hoca diretcen öyle pes etmek yok.

Reeeeneee biiize sözlük yap!!Sloganları yollarım reneye :D.Abicim olsun biz diretelim.Bakarsın değişik bir olay olur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Gereksizdir ve uğraşılacak bir konu değildir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rene hoca.. gereksizdir demiş :((( rene hoca neden gereksizdir.. fikrini almak istiyorum.. aslında  çok hoş şeyler olur.. sen ewet dedikten sonra kendi scriptimizi kendimiz yazar.. bende elimden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırım..

Yetim düşler bekçisi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    İsim kullanma huseyin :)
    :DD

sözlük işi de safsata ya 24 saat saçmalıyorsun.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam, biz her zaman için, taklitcilik yapacağımızai orjinal fikir arayışı içerisindeyizdir...

Eksisözlük dururken, tahribat sözlük acmak özentilikden başka birşey değildir, nasıl tahribat.com dururken tavşan gibi birbirlerini zikip zikip coğalan hack siteleri gibi...

Kaldıki asıl önem verdiğimiz tahribattaki paylaşım ortamıdır. Sözlük acıldığı andan itibaren tahribattaki paylaşım ortamı azalacaktır. İrc'nin kapatılma sebebide zatenbudur...

Gerek yoktur. yeter 3. söyleyişim...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 4617 Toplam Mesaj: 26