Tahribat Sözlük Olsa...
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------zümsükcüm galiba ortada bi yanlış anlaşılma var ve konu biraz esnemiş benim mürüd kalammıştan kastım herkesin zamanında tahribatın sözlük domainena gidip orda vakit geçirmesi idi.
benim tahribatın reklama ihtiyacı yok derken "ikenki" kastım tahribatın başlı başına bi karizmasının oluşuydu zaten herkes birbirine yeterince reklamını yapıor.
ona mahsuben şettirdim..
bende istiyorum böyle bir sözlük açılmasını lakin rene hocam direk "gereksizdir" demiş sonuçta zamanın da yapıp bunu tecrübesini kazanmışlar belki zorluğundan belki başka nedenden açılmazsa saygı duyarız...
-----------------------------:D hoca diretcen öyle pes etmek yok.
Reeeeneee biiize sözlük yap!!Sloganları yollarım reneye :D.Abicim olsun biz diretelim.Bakarsın değişik bir olay olur.
-
Gereksizdir ve uğraşılacak bir konu değildir...
-
rene hoca.. gereksizdir demiş :((( rene hoca neden gereksizdir.. fikrini almak istiyorum.. aslında çok hoş şeyler olur.. sen ewet dedikten sonra kendi scriptimizi kendimiz yazar.. bende elimden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırım..
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
İsim kullanma huseyin :)
-----------------------------
:DDsözlük işi de safsata ya 24 saat saçmalıyorsun.
-
Hocam, biz her zaman için, taklitcilik yapacağımızai orjinal fikir arayışı içerisindeyizdir...
Eksisözlük dururken, tahribat sözlük acmak özentilikden başka birşey değildir, nasıl tahribat.com dururken tavşan gibi birbirlerini zikip zikip coğalan hack siteleri gibi...
Kaldıki asıl önem verdiğimiz tahribattaki paylaşım ortamıdır. Sözlük acıldığı andan itibaren tahribattaki paylaşım ortamı azalacaktır. İrc'nin kapatılma sebebide zatenbudur...
Gerek yoktur. yeter 3. söyleyişim...