Tahribat T-Shirtlerinin Karizması Birkez Daha İspatlandı :S
-
evet müridler azönce börek almaya gittim sabah kahvaltıda yemek için :D
çıkarken tahri-shirt giydim....yolda uykulu uykulu yürürken 3 genç yanıma geldi :S
tahribat forever dedi :|
adamlar yalvardılar...bizede kefillik ver diye :S
bilgisayları olmadıgından internet cafe'den bağlanıyorlarmış....kefillik dağıtılamıyor tanımadıgımız insanlara falan dedim...acayip üzüldüler :S
adamlara msn adresimi verdim...konuşalım biraz arada sırada dedim...ok olur falan dediler :D
ve tahrishirtümü satıp satmayacaağımı sordular :D bende tabiki hayır falan dedim...
ama msn'de biraz muhabbet edicem bakıcam sağlam çocuklarmı falan diye...sonrada kefil olucam :D yazık çok seviyorlar tahribatımızı...
en son artık gitmek zorunda olduğumu söledim...aralarından uzun boylu olanı;
rene'ye slm söle dedi :D
tahribat.com dışarda çok seviliyor :D forever tahribat :D
-
parayının gözüne vurcaz lan :C
muhauhaha
kalite olm kalite
-
hehe güzel bi anı :) neli börek alıcaktın bu arada ? :D o değilde CW lilerle karşılaşmadın.. gerçi demezlerdi biz cw liyiz falan diye mehehe :)
-
forever tahribat
(wc 'li ibneler görse kaçarlardı puştlar)
-
Genç bir girişimci olaraktan tsihirti açık arttırmayla satacam :P Ayrıca kefillik işlemlerindede cüzi bir miktar indirigandi,anladınız siz onu :P
-
farkımız tarzımıdr bööö cok kroca oldu ama :D farklı adamların halı bı baskaa gercektende :H
-
onlar wc nin casusları olmasın sakın :P
-
lan olm lord ne diyim ben sana :D açık artırma yapsaydınya :D:D
şaka bir yana güzel anı uykun açılmıştır tahribat forever diyince gaipten sesler mi duyom ben falan (:
-
eve geldiğimden beri 10 kere dinlemiştirim :D
upload ettim bilmeyen arkadaşlar vardır diye :D
tahribat single iSo ft Orhan...
iSo_ft._Orhan_-_Tahribat_Jingle.mp3
iyi dinlemeler :D
-
sanalın kralı burası tahribatsız bi internet hayatı düşünemiorum.
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
sanalın kralı burası tahribatsız bi internet hayatı düşünemiorum.
-----------------------------
wallahi doğru söyledin hanımla sırf bu yüzden h.sonu biraz tartıştık hiç çıkmıyosun ne var o internette filannapalım bağımlılık yapıyo tbt