Tahribat Tişörtü İçin İzin İsteyorum
-
azrail_baba bunu yazdı:
çok güzel olmuş ama bunun yakası çok aşagıda ön yüzü iyide arkası hiç olmamış bi degişiklik yapalım başka link varmı :d
hocam sende bulmuşsun bulandırıyorsun. idare et a.q. hocam güzel yapmış.Biraz amatör ama idare edin :) Varsa daha iyisini yapan çıksın -
ertan bunu yazdı:
azrail_baba bunu yazdı:
çok güzel olmuş ama bunun yakası çok aşagıda ön yüzü iyide arkası hiç olmamış bi degişiklik yapalım başka link varmı :d
hocam sende bulmuşsun bulandırıyorsun. idare et a.q. hocam güzel yapmış.Biraz amatör ama idare edin :) Varsa daha iyisini yapan çıksın
güzel olmuş ama arka kısmı iyi degil ertan ayrıca sen ne celalleniyon sende şortunumu basacan :D :D :D
-
Hocam biz haksızın karşısındayız adam emek edip yapmış a.q. teşekkür edeceğine adama kızıyorsun nerdeyse.Ben şort basmıyorum ama tahribat için yaparım
-
arka yüzde kesinlikle Dalımızı kıranın Ağacını Kökünden sökeriz in resmi olması lazım ağaçlar falan çok kral olur da hep hayal de kalıo
-
aga valla fiyatını belirleyin şu buluşmaya kadar yaptıralım sizcede iyi olmazmı
-
Aga yaptırında.İzmirliler de bi el atsın olaya...Şahsen t-shirtler çok şekil olur...Bende isterem:))
-
böle tshirt design için bi program vardı ya
-
ya ustalar bu tshirt işini bilen biri el atsın aq şöyle orjinal bişey yapsın alalım
-
aslında şekiller güzel düzenlemeyide t-shirt ten anlayan teksilde çalışmıs üyeler düzenler diye düşünüyom.ama şekiller dehşet bişiy süper
-
olm var yaa
harbi karizma tişörtler, siyah olmasında yarar, hem sokaklarda hiç olmadık yerlerde birbirimizi bulmuş olacağız. güzel olacak gibi.
ama aceleye gelmesin. biraz özenli olsun. asalet aksın tişörtten, ; ).
Toplam Hit: 4640 Toplam Mesaj: 35