folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Tişörtü İçin İzin İsteyorum

Tahribat Tişörtü İçin İzin İsteyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Çok janjana gerek yok,ben derimki sağda kalp yerinde şekilli bir Tahribat.Com Müdüri yazısı arkasında dalımızı kıranın ağacını sökeriz,yazısı yeter....

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek
    T-shirtler ii de aynı satanıst işi gibi:)) kedi avcıları gibi. Ya bizim dalımızı kımse kıramaz biz ezik değiliz. Adamın amına dinamıt koyar patlatırım:))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    ön yüz olmaz arkayüzde olmaz niye çünkü basım o kadar rengi kaliteli basamaz çok soluk bişi çıkar oda bize uymaz bu bir bide ikincisi a.k. o tişörtler öle basılırsa 1 giyimlik olur makineye atılınca bozulur o yüzden ya önde resim aşırı renkliye kaçmadan arkada yazı yada önde yazı arkada resim şeklinde bişi olsun istte carouselde yapıyolardı bi zamanlar tişörlte beraber 10 ytl idi şimdi 20 felemdir heralde gerçi bugün ayı bakmaya gittim ne ayısı die sormayın göremedim tişörtçü felem buluruz gene herşey bi kesinleşsinde
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

olm icraata geçin lan tasarımını yapınartık tişörlerin

özcan abiiiiiiiiiiiiiiiii

nerdesin a.q gel bi tişört tasarla

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

olm manyakmısın tarıkatcı zannederler ıcerı tıkarlar a.k işaret falan en guzel bu bence beyazın ustune

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    ASLINDA herkes nicknameni yazabileceği arkada bir yer olsa çok güzel olur  yoksa biraz fazlam abarttık
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    wallaha arakadaslar super birsey bu tisortler o ilk linkteki tisortler super wallaha arkadasim ellerine saglik arkadaslar eger bastirirsaniz logolari filan koyunda bastircaginiz sekli bizde yaptiralim aynisindan yani artil a.q herkez birbirini rahat tanir tisortu goren aha bu tahribatci filangibisinden superya isteyen altina nickinideyazar wallaha ben yaptiriyorum bu yaz kesin

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

dogru dio nick falan koydurcam ben benim kine.AntiOksidan diye b u başka nickim :))

neyse ucuza yapacka yer arıyorum bulursam size de söylerim  öm atarak ulaşın bana ya da işte e mail falan

ama güsel olur tht buluşmaları için

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Connection..Usta fikir acisindan amelece şey ettim..tabi ki yerine gore rahatca giyilebilecek bir t-shirt olmali..yani ibnenin biri arkadan gelipte tarikatcimisin lan..))) karsilik veririz ama..yeriz bir iki tane.. neyse... ben fikir acisindan hazirladim..bu tarz seyler kullanilabilir...

Saygilar..iyi calismlar..

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
Toplam Hit: 5141 Toplam Mesaj: 35