Tahribat Tişörtü İçin İzin İsteyorum
-
Çok janjana gerek yok,ben derimki sağda kalp yerinde şekilli bir Tahribat.Com Müdüri yazısı arkasında dalımızı kıranın ağacını sökeriz,yazısı yeter....
-
T-shirtler ii de aynı satanıst işi gibi:)) kedi avcıları gibi. Ya bizim dalımızı kımse kıramaz biz ezik değiliz. Adamın amına dinamıt koyar patlatırım:))
-
ön yüz olmaz arkayüzde olmaz niye çünkü basım o kadar rengi kaliteli basamaz çok soluk bişi çıkar oda bize uymaz bu bir bide ikincisi a.k. o tişörtler öle basılırsa 1 giyimlik olur makineye atılınca bozulur o yüzden ya önde resim aşırı renkliye kaçmadan arkada yazı yada önde yazı arkada resim şeklinde bişi olsun istte carouselde yapıyolardı bi zamanlar tişörlte beraber 10 ytl idi şimdi 20 felemdir heralde gerçi bugün ayı bakmaya gittim ne ayısı die sormayın göremedim tişörtçü felem buluruz gene herşey bi kesinleşsinde
-
olm icraata geçin lan tasarımını yapınartık tişörlerin
özcan abiiiiiiiiiiiiiiiii
nerdesin a.q gel bi tişört tasarla
-

olm manyakmısın tarıkatcı zannederler ıcerı tıkarlar a.k işaret falan en guzel bu bence beyazın ustune

-
ASLINDA herkes nicknameni yazabileceği arkada bir yer olsa çok güzel olur yoksa biraz fazlam abarttık
-
wallaha arakadaslar super birsey bu tisortler o ilk linkteki tisortler super wallaha arkadasim ellerine saglik arkadaslar eger bastirirsaniz logolari filan koyunda bastircaginiz sekli bizde yaptiralim aynisindan yani artil a.q herkez birbirini rahat tanir tisortu goren aha bu tahribatci filangibisinden superya isteyen altina nickinideyazar wallaha ben yaptiriyorum bu yaz kesin
-
dogru dio nick falan koydurcam ben benim kine.AntiOksidan diye b u başka nickim :))
neyse ucuza yapacka yer arıyorum bulursam size de söylerim öm atarak ulaşın bana ya da işte e mail falan
ama güsel olur tht buluşmaları için
-
Connection..Usta fikir acisindan amelece şey ettim..tabi ki yerine gore rahatca giyilebilecek bir t-shirt olmali..yani ibnenin biri arkadan gelipte tarikatcimisin lan..))) karsilik veririz ama..yeriz bir iki tane.. neyse... ben fikir acisindan hazirladim..bu tarz seyler kullanilabilir...
Saygilar..iyi calismlar..
-
Removed...