Tahribat Üyeleri Herkes Kendi Gitar + Setup‘Inı Koysun
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
bnmde setupum olacak ilerde, bende öğrencem bu elektro gitar çalmayı :) arkadaslar kendiniz hakkında bilgi verirseniz iyi olur yani ne zaman başladınız öğrenmek kendinizi geliştirmek için ne kadar çalıştınız ne yaptını, hoca mı tuttunuz netten mi çalıştınız vesaire :)
-----------------------------hocam ben çok iyi veya orta sevviyede bile değilimdir belki ben
vocal ve piyano org dan dağa iyi anlarım
ama hem ritim çalıp hem vocal yapıyorum internet gitar tablarıyla öğrendim tabları 1 kere bile parmak el geliştirmedim
zaten alışıktı elime alıdığımda hiç problem çekmedim pena ve parmak alıştırman seni 3 4 ay uğraştırı sonra iyi devam edebilirsin
o gitar kurslarına inanma haftada 1 saat 100 tl gibi oluyor aqlerin verdiği ders hepsi hikaye parmak alıştırması ve pena egzersizi ve hemen
tablara hucum olacaksın :I
-
DarkHellSolider bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
bnmde setupum olacak ilerde, bende öğrencem bu elektro gitar çalmayı :) arkadaslar kendiniz hakkında bilgi verirseniz iyi olur yani ne zaman başladınız öğrenmek kendinizi geliştirmek için ne kadar çalıştınız ne yaptını, hoca mı tuttunuz netten mi çalıştınız vesaire :)
-----------------------------hocam ben çok iyi veya orta sevviyede bile değilimdir belki ben
vocal ve piyano org dan dağa iyi anlarım
ama hem ritim çalıp hem vocal yapıyorum internet gitar tablarıyla öğrendim tabları 1 kere bile parmak el geliştirmedim
zaten alışıktı elime alıdığımda hiç problem çekmedim pena ve parmak alıştırman seni 3 4 ay uğraştırı sonra iyi devam edebilirsin
o gitar kurslarına inanma haftada 1 saat 100 tl gibi oluyor aqlerin verdiği ders hepsi hikaye parmak alıştırması ve pena egzersizi ve hemen
tablara hucum olacaksın :I
-----------------------------parmak alıştırmalarını selim ışık ın netteki dersleriyle hallederim ama ilerleyen zamanlarda nota bilgisi, vuruş teknikleri, diğer teknikler felan baya zorlar die düşünüyorum o zaman hocaya başvurup 1-2 ay ders alabilirim...
-
şu an evde değilim ancak gidince fotoğrafi çeker koyarım
Jackson Dk2m ve Ibanez Grg170 Gitar
İbanez ts9dx pedal ve digitech rp255 prosesör
belcat 15 watt amfi
eve gidince mydukkandan temin edeceğim ürünler butal muff ge7 kirkhammet signature pedal boss dd-7 fotoğrafları alınca koyarım.
Satılık Digitech rp255 prosesör var ayrıca ilanı birazdan açacağım
-
Silent_King bunu yazdı:
parmak alıştırmalarını selim ışık ın netteki dersleriyle hallederim ama ilerleyen zamanlarda nota bilgisi, vuruş teknikleri, diğer teknikler felan baya zorlar die düşünüyorum o zaman hocaya başvurup 1-2 ay ders alabilirim...
hocam selim ışık üstad notaları felan da anlatıyo. derslere kendini verirsen emin ol kaparsın işi. öyle özel derslere felan arkadaşın da dediği gibi saatine 100 lira vermeye hiç gerek yok. sen al gitarını, parmakların su toplasın iyice, gerçi benimki toplamadı ama ilk 2 hafta epey acır parmakların uçları. sonra işi kapmaya başlarsın. -
-
Tek parçalık setup ım :D

-
ArmadA bunu yazdı:
dreampark87 bunu yazdı:
siz beni direk izleyin hem sesini de duymuş olursunuz setup ım söyle
ibanez edr 470 ex
zoom player 3000 prossesör
marshal amfi 15 watt
videohttp://www.facebook.com/video/video.php?v=149685741749711
-----------------------------Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
----------------------------- -
iLLuMiNaTi bunu yazdı:

-----------------------------Öyle deme hocam, baş pare de bi parça sayılmalı bence.. :)
-
NmC bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:

-----------------------------Öyle deme hocam, baş pare de bi parça sayılmalı bence.. :)
-----------------------------kamış şişti başpare çıkmıyo çaktırma tek parça :D
-
bende bişi sorayım o zaman elektro gitar alıcam da ...
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=12404&gid=3155
şu amfi nasıl ???? gitarıda burdan almayı düşünüyorum...
bilgisi olan arkadaşlar cvp yazarsa seninirim
birde yeri dğeil ama
adım adım c# 2008 kitabını arıyorum. arkadaş yayın evi tarafından türkceye çevrilmiş. jonh sharp yazmış...
kitabın önünde ayaklı merdivan işareti var xD
nasıl temin edebilirim bu kitabıı ? nette çok aradım bulamadım.
teşekkürler