Tahribat Üyeleri Herkes Kendi Gitar + Setup‘Inı Koysun
-
DarkHellSolider bunu yazdı:
-----------------------------
Silent_King bunu yazdı:
bnmde setupum olacak ilerde, bende öğrencem bu elektro gitar çalmayı :) arkadaslar kendiniz hakkında bilgi verirseniz iyi olur yani ne zaman başladınız öğrenmek kendinizi geliştirmek için ne kadar çalıştınız ne yaptını, hoca mı tuttunuz netten mi çalıştınız vesaire :)
-----------------------------hocam ben çok iyi veya orta sevviyede bile değilimdir belki ben
vocal ve piyano org dan dağa iyi anlarım
ama hem ritim çalıp hem vocal yapıyorum internet gitar tablarıyla öğrendim tabları 1 kere bile parmak el geliştirmedim
zaten alışıktı elime alıdığımda hiç problem çekmedim pena ve parmak alıştırman seni 3 4 ay uğraştırı sonra iyi devam edebilirsin
o gitar kurslarına inanma haftada 1 saat 100 tl gibi oluyor aqlerin verdiği ders hepsi hikaye parmak alıştırması ve pena egzersizi ve hemen
tablara hucum olacaksın :I
-----------------------------Bu konuda senin görüşlerine katılmıyorum.Tablarla ıvır zıvırlarla gelebileceğin yer sınırlıdır.Sonra lan ben biyerde eksiğim geliştiremiyorum artık demeye başlarsın.BU işi başından adam akıllı öğrendiğin zaman durmadan sürekli gelişirsin.Yani öle fiyatlara kurs veren adamlara bok atmamak lazım.He tmm bazıları ibnelik olsun diye uzatıyolar o puştlardan hiç sözetmiyorum bile.
-
up up up
cvp yok mu :( ??
-
skyvalet bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
bnmde setupum olacak ilerde, bende öğrencem bu elektro gitar çalmayı :) arkadaslar kendiniz hakkında bilgi verirseniz iyi olur yani ne zaman başladınız öğrenmek kendinizi geliştirmek için ne kadar çalıştınız ne yaptını, hoca mı tuttunuz netten mi çalıştınız vesaire :)
-----------------------------hocam ben çok iyi veya orta sevviyede bile değilimdir belki ben
ama hem ritim çalıp hem vocal yapıyorum internet gitar tablarıyla öğrendim tabları 1 kere bile parmak el geliştirmedim
zaten alışıktı elime alıdığımda hiç problem çekmedim pena ve parmak alıştırman seni 3 4 ay uğraştırı sonra iyi devam edebilirsin
o gitar kurslarına inanma haftada 1 saat 100 tl gibi oluyor aqlerin verdiği ders hepsi hikaye parmak alıştırması ve pena egzersizi ve hemen
-----------------------------Bu konuda senin görüşlerine katılmıyorum.Tablarla ıvır zıvırlarla gelebileceğin yer sınırlıdır.Sonra lan ben biyerde eksiğim geliştiremiyorum artık demeye başlarsın.BU işi başından adam akıllı öğrendiğin zaman durmadan sürekli gelişirsin.Yani öle fiyatlara kurs veren adamlara bok atmamak lazım.He tmm bazıları ibnelik olsun diye uzatıyolar o puştlardan hiç sözetmiyorum bile.
-----------------------------peki en bastan gitmek mi mantıklı yoksa belli bi seviyede gitmekmi ? yani ıvızırını zıvırını netten öğrenip tekniklere notalara felan geldiğimdemi hocaya gideyim ?
Soncta bi der 60-70 liradan baslıyo saati çok para :S
-
Silent_King bunu yazdı:
skyvalet bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------peki en bastan gitmek mi mantıklı yoksa belli bi seviyede gitmekmi ? yani ıvızırını zıvırını netten öğrenip tekniklere notalara felan geldiğimdemi hocaya gideyim ?
Soncta bi der 60-70 liradan baslıyo saati çok para :S
-----------------------------Bende netten başladım yanlış şeyler öğrendim ve düzeltmesi çok sıkıntı yaratıyo.Bi hoca bul kendine,durumunu adam akıllı anlat.Belli aralıklarla ders alıcaksın mesela 1 aylık kurs parası biriktir.Kursa git hiçbirşeyi geçmek istemediğini en ince ayrıntısına kadar öğrenmek istediğini söle.Fakat uygulamalarda seni fazla yormaması gerektiğini söle.1 gün bişey öğretim diğer gün onu düzgün yapamadın diye ilerki aşamaya geçmemezlik yapmasın.Sonuçta para senin sana istediğin hizmeti vermek zorundalar.1 ay kursa gidip gideceğin yolu belirliceksin 5-6 ay veya kendi istediğin bi zaman dilimine kadar onları çalışcaksın ve internetten destekliceksin böylece yanlış şey öğrenmemiş olucak düzgün ilerliceksin.Sonra gerekli gördüğün zaman gene istediğin zaman alıcaksın.Bu bi öneri para gıtlığına birebirdir denenmiştir.
-
Draenei bunu yazdı:
bende bişi sorayım o zaman elektro gitar alıcam da ...
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=12404&gid=3155
şu amfi nasıl ???? gitarıda burdan almayı düşünüyorum...
bilgisi olan arkadaşlar cvp yazarsa seninirim
birde yeri dğeil ama
adım adım c# 2008 kitabını arıyorum. arkadaş yayın evi tarafından türkceye çevrilmiş. jonh sharp yazmış...
kitabın önünde ayaklı merdivan işareti var xD
nasıl temin edebilirim bu kitabıı ? nette çok aradım bulamadım.
teşekkürler
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=8867&gid=92 bunu almalısın onun yerine -
rapidhacker550 bunu yazdı:
Draenei bunu yazdı:
bende bişi sorayım o zaman elektro gitar alıcam da ...
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=12404&gid=3155
şu amfi nasıl ???? gitarıda burdan almayı düşünüyorum...
bilgisi olan arkadaşlar cvp yazarsa seninirim
birde yeri dğeil ama
adım adım c# 2008 kitabını arıyorum. arkadaş yayın evi tarafından türkceye çevrilmiş. jonh sharp yazmış...
kitabın önünde ayaklı merdivan işareti var xD
nasıl temin edebilirim bu kitabıı ? nette çok aradım bulamadım.
teşekkürler
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=8867&gid=92 bunu almalısın onun yerine
hımmmm kaç watt ki bu -
10 watt ancak yani evde gidip en son sesi açamayacaksın pek fark olmaz 10 15 wattlar arasında ha benim param var dersen lambalı laney 8 watt amfi var 25 30 watt gibi gücü var hem gerçek sesi cıkar hem doyurucu olur.
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=9668&gid=90 veya biraz daha azalım
-
Yeni başlıcaksan eğer eqolayzırı ve gain i olan bir amfi seni idare eder .Marsahllara fenderlere para verme şimdi.
-
skyvalet bunu yazdı:
Yeni başlıcaksan eğer eqolayzırı ve gain i olan bir amfi seni idare eder .Marsahllara fenderlere para verme şimdi.
2 aya sıkılacak -
Sıkılabilir evet ama para faktörü devreye girdiği zaman yapılacak en mantıklı hareket bu değilmi sence?