Tahribat Üyelerine 399TL‘Lik Iphone 375 TL - Replika
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------İşletim sistemi symbian nasıl oluyor hocam bana bunu bir açıkla??
-----------------------------ne gibi bir açıklama bekliyorsun?
-----------------------------Arkadaşım symbian kapalı kaynak kodlu bir işletim sistemi. Yani öyle setup dosyasını çalıştırayım da yükleyeyim olayı yok. Çok merak ettim nasıl oluyor da symbian işletim sistemi oluyor? Yani sis dosyasını bu replikaya yükleyebileceğim öyle mi? Bir de iphone replikası yani menüler filan görünüm de iphone gibi olacak. İlginç geldi symbian işletim sistemi derken ne demek istemiş arkadaş onu merak ediyorum.
-
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------İşletim sistemi symbian nasıl oluyor hocam bana bunu bir açıkla??
-----------------------------jobs reiz ölmeden önce symbian sistem yükledi bu partilere sadece sınırlı sayıda var
onları da arkadaş satıyor
rahmetli ölmese 5'i symbian olarak sürecekti piyasaya zten :|
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------jobs reiz ölmeden önce symbian sistem yükledi bu partilere sadece sınırlı sayıda var
-----------------------------bu daha mantıklı bi açıklama. Ayrıca orjinal iphone ile aynı çinde aynı fabrikada üretiliyo gibi bişey duymuştum ne kadar doru yalan bilemem
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Adam zaten replika olduğunu yazmış yani öyle dalga geçmiyorum :)
Ama replikanın da bir adabı olur çakma telefonlara symbian yüklenebilseydi şuan piyasada binlerce nokia çakmasına symbian yüklenirdi ve orjinalinden bir farkı kalmazdı. Mantık biraz.
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bu daha mantıklı bi açıklama. Ayrıca orjinal iphone ile aynı çinde aynı fabrikada üretiliyo gibi bişey duymuştum ne kadar doru yalan bilemem
-----------------------------Hocam yapma allah aşkına adam dalga geçmiş :D Sen ne sattığının farkındamısın? :)
-
eğer işlemcisi
mtk 6235
mtk 6226
mtk 6252
mtk 6253
bunlardan biri ise bunlara symbian uygulama yüklemek çok zor genelde java uygulama destekler bu işlemciler
elinizde bu telefondan varsa
*#5253646633# veya *#3646633# veya *#66*# yapınca menü açılıyormu?
-
1 gün denesem beğenirsem alsam beğenmezsem geri versem olur mu hocam?
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------1 gün denesem beğenirsem alsam beğenmezsem geri versem olur mu hocam?
-----------------------------Malesef öyle olmass :)
-
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------cemnet bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yapma allah aşkına adam dalga geçmiş :D Sen ne sattığının farkındamısın? :)
-----------------------------İşletim sisteminin teknik alt yapısı ile çokda ilgilenmeme(memize) gerek yok bu konuda satış amaçlı açtığım bişey, aksi halde başka bir yerden devam edelim symbian nedir ne yer ne içer steve jobs ölmeseydi ne yapardı vs vs :)
-
ya hocam dalga mı geçiyosun milletle?
insanlar özellikleri sallama bi telefon alır mı? sen daha sattığın aletin özelliklerini bilmiyorsun
herkes bildiği işi yapsın..